Как да си сложим сенки като известните красавици 3-те забележителни цвята през тази есен

#1 Мейси Уилямс

Едно от най-популярните телевизионни лица днес, младата и талантлива Мейси Уилямс, която обикнахме в „Игра на тронове“, на раздаването на наградите „Emi“ изглеждаше прелестно със зелените си сенки.

Младата актриса и екипът ѝ от гримьори избраха перфектно оцветените клепачи за основен мотив във визията за червения килим.  Изключително интензивният цвят и безупречно нанесените сенки акцентираха върху младостта и решителността на Мейси и успяха да подчертаят игривия тоалет, който малко красавици биха се осмелили да облекат.

Освен това Уилямс не би могла да открие по-подходящ нюанс сенки, които биха изглеждали по-добре до светлозелените ѝ очи и тъмната коса.


#2 Кара Делевин

При избора на стратегия за гримиране малцина са тези, които биха помислили да подчертаят красотата си с кафяви сенки особено ако имат тъмни гъсти вежди. Но Кара Делевин успя да изглежда нежно и женствено дори с толкова тъмни сенки, за което принос имат разбира се и уникалните й светлосини очи. Красивата манекенка нямаше твърд строг вид благодарение на светлата си коса и малко по-тъмния тен.


Всяка есен кафявите сенки ни изкушават, тъй като перфектно се комбинират с есенните дрехи. Мнозина обаче ги избягват, защото не знаят какви правила да спазват, за да изглеждат блестящо с тях. Точно затова Кара Делевин е идеалният пример, защото успява да носи този цвят, като спазва основните правила: все още има летен загар и кафявите сенки подчертават красотата ѝ вместо да ѝ придават изпит вид; цветът на сенките контрастира на цвета на очите ѝ; сенките са безупречно нанесени.
#3 Емили Ратайковски

Синият цвят обикновено се свързва с моряшкия стил и лятото, но може да бъде и блестящ начин да освежите визията си през есенните месеци и да я направите по-весела и по-игрива. Емили Ратайковски избра този цвят сенки за червения килим на раздаването на наградите Emi и показа, че се осмелява да експериментира с грима си и че това заиграване понякога наистина си струва!


С помощта на гримьорите си манекенката намери точния нюанс синьо, който да стои блестящо с нейния тоалет. Това, което направи визията запомняща се, беше централният мотив на цялата композиция, която гримьорите създадоха: ружът не беше прекалено подчертан, червилото не беше твърде ефектно, нямаше прекалено много спирала, а акцентът падаше върху очертаните очи и клепачи.

Така Ратайковски успя да съживи стария дух на Холивуд и да отбележи началото на есента по блестящ начин.

Повече на: Най-доброто от Парижката седмица на модата

Свързани теми: тенденция, стил , мода

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Как да оформим природно асиметрични вежди

Независимо дали една вежда е по-висока от другата, по-къса или по-редка, за вас това се превръща в кошмар. В следните редове, ние ви разкриваме ценни ...