Как да си направим перфектното селфи? by @makeupbuthow (2-ра част)

Опознайте ъглите си

Никой няма идеално симетрично лице, затова е добре да се погледнем в огледалото от различни ъгли за да можем да преценим как се харесваме най-много; от кой ъгъл най-добре се прикриват недостатъците ни, а добрите ни страни изпъкват.

Пози

Ако не сте пробвали преди и не знаете какво ще изглежда добре пред камерата – разгледайте снимките на други хора за вдъхновение що се отнася до позите. Не се притеснявайте да опитате различни пози, докато не откриете тази, която ви прави да изглеждате най-добре и най-натурално. Във всички случаи, имайте предвид да държите телефона или на равна височина с лицето ви или една идея по-високо. Запомнете – никой не изглежда добре на снимки правени отдолу нагоре. J Ако не се харесвате на снимки, където гледате директно в камерата, опитайте да застанете настрани, не напълно в профил, но съвсем леко настрани – това създава интересен и леко загадъчен вид.

Не премисляйте прекалено много

Идеята на селфитата е да са небрежни, натурални да изглеждат сякаш са направени от първото щракване, затова просто бъдете себе си. Ако пресилвате нещата винаги ще си проличи – затова е важно да сте умерени, независимо каква поза или изражение на лицето изберете. Застанете така както се чувствате удобно и уверено и с малко практика със сигурност ще получите страхотно селфи!

Ели

Прочети повече: Топ 4 трика за употреба на коректори by @makeupbuthow!

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте