Как да съхраняваме гримовете си

Виж как правилно да съхраняваш гримовете си за да зпазят ефикасността и действието си за по-дълго време.

 

 

A post shared by @_mymakeup__ on

Четки

Съхранявай четките си за грим в изправено положение. Никога не поставяй четките с косъмчетата надолу, защото така рискуваш да ги повредиш.

Мокрите кърпички са изключително популярни, но повечето от нас едва ли си задават въпроса как трябва да се съхраняват. Съхранявай опкоавката добре затворена, обърната надолу за да предотвратиш влизането на въздух и да запазиш ефикасността им за по-дълго време.

Червила


Червилата трябва да се съхраняват на хладно, тъмно и проветриво място. За да запазят твърдата си консистенция, най-добре е да ги съхраняваш в чекмеджета.

Сенки за очи

Чудиш се защо новата ти кремообразна сенка изсъхна толкова бързо? Обърни опаковката надолу, така че капакът да е отдолу. Така ще предотвратиш навлизането на въздух и бързото изсушаване на сенките. Също така, високо пигментираните сенки трябва да се съхраняват на тъмно и хладно място, далеч от прекия досег на слънчевите лъчи.

Очна линия

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Много е важно как се съхранява очната линия. Старай се да не я държиш изправена а – водоравно!

Повече за: Защо професионалните гримьори никога не съхраняват грима в банята? (съвети как да организирате козметиката си)

Свързани теми: грим , сенки за очи , очна линия, червило

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Maybelline New York Lemonade Craze: палитра сенки за цялостна визия

Може да не ти се вярва, но е възможно да постигнеш завършена визия само с помощта на един продукт - Maybelline New York Lemonade Craze палитра сенки...