Как да се справим с несъвършенствата по кожата

Почиствай, почиствай, почиствай

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Редовното почистване и хидратиране на кожата на лицето е абсолютно задължителна стъпка в ежедневната рутина на всяка уважаваща себе си жена. За здрава и красива кожа, използването на слънцезащита също е един от ключовите фактори, както и редовното прилагане на хидратиращи кремове.

Допълнителен съвет: Винаги имай подръка любимите си продукти за грижа за лицето,за да можеш да се погрижиш за кожата си по всяко време. Сложи в чантичката си Pore Refining праймера, който изглажда кожата и оптически намалява недостатъците.

Избирай внимателно​

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Също така, бъди внимателна и при избора на грим който използваш. Особено ако се налага ежедневно да се гримираш. Не подминавай нито една стъпка, и не забравяй че почти всички недостатъци по кожата могат да бъдат прикрити но няма да изчезнат.

Случайно или не, коректорът е първото нещо което ни идва наум когато говорим за недостатъци и несъвършенства по кожата. Един от най-често използваните коректори за прекриването им определено е True Match коректора на Loreal. Той се слива перфектно с цвета на кожата обещава ефективно заличаване на недостатъците. След нанасяне на коректора, нанеси малко количество подходящ фон дьо тен и руж. Накрая, едва ли ще се сетиш за недостатъците които всъщност се стараеш да прикриеш.

Ако ежедневно се гримираш, стой далече от фон дьо тените с тежки формули. Избирай продукти с по-лека формула, осигуряващи гладък и равномерен тен.

Повече за: Фон дьо тен като втора кожа

За този външен вид препоръчваме

  • L'oreal Paris Infaillible Primer Pore Refining

    Поръчайте веднага
  • L'Oreal Paris True Match Concealer

    Поръчайте веднага
  • True Match L'Oreal Paris

Свързани теми: грим , фон дьо тен , лице

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Volume Million Lashes: Иконичната спирала с нова формула

Погледът никога не лъже и той дава израз на всичко, което изпитваме вътре в нас. Погледът може да струва милион...