Как да се гримираш за Хелоуин I част

Ок, стига толкова аматьорски истории за хелоуин! С малко воля, усилия и правилните козметични продукти сама можеш да постигнеш нещо невероятно, което да впечатли всички! Представяме ти четири феноменални идеи от известната американска гримьорка, спечелила цели три „Оскара“ – Ве Нийл!

Всяка маска е вдъхновена от различни персонажи от известни филми и истории. Само следвай тези простички стъпки и ще бъдеш същински: зомби „Alex“, заек „Bunni“ или скелет „Topsy-Turvy”.

Как да се гримираш за Хелоуин I част

Alex – от любопитно и сладко момиче до мрачно зомби

Стъпка 1: Блендирай средно син нюанс на сенки Ultimate Edit Petite върху целия ляв клепач. Постепенно увеличавай покритото, първо върху линията на миглите, а след това блендирай нагоре чак до началото на веждите.

Стъпка 2: С пръста нанеси пепеляви и металик сиви сенки на дясното око, таке че цветът да изглежда размито и размазано. Продължи с нанасянето на същите нюанси и под очите, за да постигнеш зашеметяващо зловеща визия.

Стъпка 3: Нанеси основа за брокат в центъра на двата клепача, а след това с равна четка добави син брокат, за да подчертаеш цвета на очите максимално.

Стъпка 4: Използвайки идеално прецизната очна линия Epic Ink в черно, начертай тънки линии по дължина на горните и долните мигли, след което направи остро крило на външния ъгъл на окото.

Стъпка 5: Нанеси наситено белия молив Slide On по вътрешната част на водната линия на лявото око и го допълни с няколко пласта спирала On The Rise Volume.

Стъпка 6: По същия начин като при стъпка 2, добави графични детайли на дясната буза. Хелоуинската ти визия е почти готова, остава само матиращ спрей за фиксиране на грима.

Как да се гримираш за Хелоуин I част

Bunni – мрачният и съблазнителен заек  

Стъпка 1: Използвай молива за очи Milk Jumbo на клепачите вместо праймер, след което нанеси с четка бледо розови сенки и блендирай от ъгъла на клепача към веждите.

Стъпка 2: Със същите сенки подчертай линията на долните мигли, но този път ползвай четка за размазване, и добави яркосини сенки.

Стъпка 3: Нанеси основа за брокат върху целия клепач, чак до долната линия на веждите, а след това добави Ice брокат.

Стъпка 4: С черна очна линия  начертай линия на горния клепач и я извий като крило, след което направи линия по долните мигли и добави няколко пласта спирала за повдигане и обем.

Стъпка 5: Изсветли бузите и върха на носа с комбинация от светло коралови и розови сенки.

Стъпка 6: Накрая начертай мустаци с бял и черен молив и ги фиксирай със спрей.

Как да се гримираш за Хелоуин I част

Kitty Kat – Психоделичната котка

Стъпка 1: Нанеси яркожълти сенки върху целия клепач, чак до веждите, а след това контурирай сгъвката с искрящо жълто с помощта на обла четка за блендиране. Нанеси молива Jumbo Black Bean по горната линия мигли и го размажи към външните ъгли на очите.

Стъпка 2: Контурирай очите с черна очна линия и задължително продължи линията към вътрешните ъгълчета, за да се получи котешка форма, след което добави дебел слой спирала за обем.

Стъпка 3: Нанеси коралови сенки на веждите и направи криволичещи шарки, започвайки от страните на лицето към предната част, а след това ги запълни с розови, коралови и лилави сенки. Всичко това можеш да направиш с коса четка. За да подсилиш цвета на шарките, преди сенките нанеси молив Jumbo Milk, вместо праймер.

Стъпка 4: Устните трябва да бъдат максимално преувеличени, като за целта можеш да ги очертаеш с черен молив или очна линия, а след това направи и зъбите с бял молив.

Стъпка 5: Използвай нюанса Black Bean за запълване и с четка запълни останалото празно пространство.

Как да се гримираш за Хелоуин I част

Лудият скелет Topsy Turvy

Стъпка 1: С бял молив изсветли лицето и по-конкретно скулите, Т-зоната, но също така и „новите зъби“. Нанеси сенки на същите части от лицето с помощта на бюти блендер и със същия бял увеличи дефиницията, използвайки и четка за вежди.

Стъпка 2: Подчертай липсващите части от лицето, включително слепоочията, бузите и зъбите с молива Black Bean и с равна четка за фини детайли, за да намалиш остротата на чертите, където е необходимо.

Стъпка 3: Подсили формата на скелета със сенки и четка за вежди. По-светлите цветове в централната част и преливането им в по-тъмни с страничните зони ще създадат невероятен омбре ефект.

Стъпка 4: С черна очна линия засили дефиницията на очите и зъбите, както и сенките по бузите, а с течна бяла очна линия придай живост и 3D ефект.

Стъпка 5: Към всичко това добави няколко пласта спирала за интензивен обем, завити и повдигнати мигли и, разбира се, фиксирай с подходящ за целта спрей.

Как да се гримираш за Хелоуин I част

Заблести в мрака

За да увеличиш ефекта на хелоуинската си маска, ползвай Wonderland After Dark, новата колекция гримове, посветена точно на „най-стария“ празник и създадена от NYX и козметичният специалист Ве Нийл.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NYX Professional Makeup BG (@nyxcosmetics_bg) on

Всичките четири предложения, които ти представихме, могат да изглеждат коренно различно, ако подпомогнеш ефекта на различните части от грима, като към тях добавиш Glow-On Lip Gloss. Този лимитиран продукт е направен така, че на светлина да се превръща в зашеметяващ блестящ неонов пигмент, който свети на тъмно. Изумително, смело и различно!

 Прочети повече за: Face Awards Balkan: Дигиталното козметично събитие на годината

За този външен вид препоръчваме

 • NYX Professional Makeup Ultimate Shadow Palette - Ash

  Поръчайте веднага
 • NYX Professional Makeup Epic Inc Eyeliner

  Поръчайте веднага
 • NYX Professional Makeup Slide On Eye Pencil Pure White

  Поръчайте веднага
 • NYX Professional Makeup Glitter Primer

  Поръчайте веднага
 • NYX Professional Makeup Jumbo Eye Pencil Milk

  Поръчайте веднага
 • NYX Professional Makeup Metallic Glitter – Darkside

  Поръчайте веднага
 • NYX Professional Makeup Ultimate Shadow Palette - Brights

  Поръчайте веднага
 • NYX Professional Makeup Setting Spray Matte Finish

  Поръчайте веднага
 • NYX Professional Makeup Eyeshadow Palette Ultimate Phoenix

  Поръчайте веднага
 • NYX Professional Makeup Jumbo Pencil

  Поръчайте веднага
 • NYX Professional Makeup Setting Spray Dewy Finish

  Поръчайте веднага
 • NYX Professional Makeup Metallic Glitter 05 Lumi Lite

  Поръчайте веднага
 • NYX Professional Makeup Glow-on Lip Gloss - Violent Violet

  Поръчайте веднага
 • NYX Professional Makeup Glow-on Lip Gloss - Floral Space

  Поръчайте веднага
 • NYX Professional Makeup Glow-on Lip Gloss - Lilac Vibes

  Поръчайте веднага
 • NYX Professional Makeup On The Rise Volume Liftscara Black

Свързани теми: грим , спирала , сенки за очи , контуриране на лице , очна линия, очи, червило, контуриране , устни, есен , празничен грим, NYX, мигла, Хелоуин

3/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Това е червило, което няма да се размаже по предпазната маска

През цялата история червилата се считат за символ на красотата, чрез който жените разкрасяват устните си, подчертават усмивките и от който черпят само...