Как да се гримираш ако имаш бретон?

Гримът и косата винаги трябва да са в абсолютен синхрон ако искаме да изглеждаме безупречно. Прическата е от огромно значение, когато създаваме красив макиаж и с нея несъмнено трябва да се съобразяваме. Най-много трябва да се съобразяват момичетта, които имат бретон, защото той прикрива голяма част от челото им и защото непрестанно е в допир с кожата. Ако и ти си от красавиците, които имат бретон и искат да са неотразими, то ето ги и съветите на гримьорите, които ако спазваш ще си по-неотразима отвсякога

Подчертай очите


Понеже бретонът прави сянка върху очите ти е важно те да изпъкват, иначе ще иглеждаш не особено красиво. Момичетата с бретон могат да бъдат много смели и да се насладят на често носене на опушен грим и то в черно. Когато имаш бретон можеш да изпробваш и сенки по долния клепач за максимално структуриране и изпъкване на окото.

Спиралата е всичко

Когато е вереме за офиса или за сериозна среща не се предполага да носиш тежък опушен грим, затова заложи на спирала, която да е по-тъмна от последната ти спирала. Катраненото черно ще накара погледа да излезе от сянката на бретона и да прикове вниманието.

Внимавай с контурирането

Всички много обичаме бронзърите и контуриращите продукти, но когато имаш бретон трябва да внимаш с тях, именно защото бретонът скрива определена част от челото ти и така хвърля сянка върху очите и носа. Ако прекалиш с контуриращите продукти лицето ти ще изглежда много тъмно, без капка свежест. Не допускай тази грешка!

Избери правилното червило


Понеже бретонът закрива по-голяма част от челото ти или дори цялото, той кара лицето ти да изглежда визуално по-малко. Ако се насочиш към много ярко червило или трърде тъмно такова рискуваш да създадеш илюзия за още по-малко лице. Гримьорите препоръчват да се насочиш към nude тоновете.

Повече за: Грим трикове, които всяко момиче трябва да знае

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline New York The Rock Nudes Palette

  • Maybelline Lash Sensational Full Fun Effect

    Поръчайте веднага
  • Maybelline SuperStay Matte Ink Loyalist

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , спирала , сенки за очи , червило

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Козметични тенденции на 2019: Есенни цветове

Артистично, шикозно и малко застрашително, това са епитетите, с които най-добре може да се опише какво ни очаква тази есен в света на модата...