Как да съчетаеш грима с новогодишния тоалет

Вече знаем че гримът ни трябва да се съчетава с цвета на кожата, косата и очите, но не забравяйте да го съобразите и с тоалета, защото не бихте искали да развалите всичко.

Оранжево или жълто


Ако за новогодишното парти изберете тоалет във весели тонове, както оранжево или жълто, непременно внимателно избирайте грима. Точно тези нюанси перфектно подхождат на червенокосите, но жените с друг цвят на коса трябва да бъдат предпазливи. Те трябва да избират руж в прасков или някой светлокафяв нюанс, а за очен грим сенки в бронзов или златист нюанс.  

Синьото и нюансите му

 

🙏🏽 @zacposen

A photo posted by Emily Ratajkowski (@emrata) on

 

Според дизайнерите един от най-актуалните цветове е синия и всичките му нюанси, защото подхожда почти на всяка жена. Синият цвят в тоалетите добре се съчетава с руж в розов нюанс, както и с червила във всички нюанси на розовото и незаменимите ярко червени червила. На очите нанесете сенки в бакърени нюанси, а по-смелите могат да заложат на нежно-син или лилав нюанс.

Червена рокля


На много жени безпогрешен новогодишен тоалет е червената рокля. Червеният цвят освежава лицето. Достатъчно е да сложите червено червило а останалия грим сведете до минимум, и ще изглеждате свежи и отпочинали.

Тоалетие в неутрални тонове като бял, бежов, сив и черен са подходящи за всяка жена и неретко жените избират някой от тези цветове за новогодишния си тоалет. Ако и вие сте решили да заложите на някой неутрален тон, поиграйте си с грима в ясни цветове.

Повече за: Предстои ни сезон пълен с купони: Грим продукти без които не може да мине нито един купон

 

Свързани теми: грим , официален грим, стил , мода , вечерен грим, новогодишен грим

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

За или против: цепнати вежди, тенденция, която се завръща

Звучи невероятно, но е вярно – популярната тенденция сред хип хоп изпълнителите от началото на деветдесетте...