Как да прикриеш слънчевото изгаряне на лицето ти

Един ден на плажа може да е най-приятното и най-желаното нещо от нас. По време на удобното ни излежаване под слънцето можем да релаксираме и да се насладим на момента, след като мине той обаче може да останем с лош вкус в устата, в преносен смиъл. Често се случва да изгорим на плажа и от приятен шоколадов загар да се окажем със зачервена кожа, която ни кара да се чувстваме дискомфортно. Случвало ти се е, нали? В такива моменти винаги се питаме как да прикрием зачервените бузи за изисканата вечеря, на която трябва да отидем. За съвет се обърнахме към Мелиса Уалш – макиаж майстор, който знае всички тайни на красивата кожа, дори след слънчево изгаряне. Прочети внимателно нейните златни правила по отношение на прикриване на зачервените зони.

Нежна грижа


За да прикриеш слънчевото изгаряне и да се погрижиш за кожата си в този особен момент първо я измий с почистващ продукт и студена вода много нежно и внимателно. Целта ти е да хидратираш кожата отново, за да успокоиш зачервяването, затова си набави овлажняващ крем, който в същото време има защитен фактор SPF 15. Не забравяй, че хидратирането на кожата на лицето включва и пиенето на доста вода.​​

Прикрий червенината


След като си измила лицето си и си нанесла правилния крем, посегни към гримовете, които ти осигуряват добро покритие. Плътен фон дьо тен, покривен коректор и покривна пудра са трите неща, от които се нуждаеш. Предлагаме ти и при тяхното използване да си сигурна, че те са обогатени с овлажняващи съставки. Кожата ти няма нужда от повече изсушаване.

Вече знаеш как да се справиш със зачервяването, което така те дразни. Грижи се за кожата си, когато си под горещото слънце, тя ще ти се отблагодари като изглежда страхотно, здрава и свежа. Никога не ходи на плаж без слънцезащита, чадър и шапка!

Повече за: Слънцезащита за начинаещи

За този външен вид препоръчваме

  • True Match L'Oreal Paris

  • L'Oreal Paris Infaillible Total Cover Palette

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , фон дьо тен , лице, лято

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Защити се от слънцето, когато излизаш навън

Като говорим за защита на кожата, тук включваме както хидратиране, така и адекватна защита от слънцето...