Как да прекрием зачервените бузи

Вече научихме че почти всеки недостатък по кожата може да бъде прикрит с помощта на грим. Разбрахме как да направим лицето ни по-слабо, носа по-тънък или устните ни по-обемни. Сега, гримьорите съветват как да прикрием зачервените бузи от студения въздух.

Подходяща грижа


Преди да започнеш, опитай се да откриеш причината за зачервяването. Ако кожата ти раздразнена, то задължително трябва да използваш подходящи продукти за грижа. Използването на голямо количество грим не е препоръчително, защото гримът може да причини допълнителни проблеми.

Една от задължителните стъпки определено е изпозлване на слънцезащитен крем. Слънцезащитните кремове трябва да се използват целогодишно, независимо от сезона.

Четири стъпки 


От друга страна, ако причината за зачервяването е студения въздух – спокойно, гримът идва на помощ.

#1

Първата стъпка е нанасяне на подходяща основа. Infallible Total основата на  L'Oreal Paris подготвя и изглажда кожата, като видимо минимизира несъвършенствата и зачервяването и осигурява матиращ ефект.

#2

Заленият коректор помага за прикриване на зачервяванията. Нанеси малко количество от коректора директно върху засегнатите райони и разнеси добре.

#3

Време е за нанасяне на компактна пудра. Infallible Ultra Matte пудрата на  L'Oreal Paris осигурява нежно покритие и дълготраен матов ефект.

#4

Последната стъпка е нанасяне на руж върху скулите. Тук е важно да избереш подходящ цвят руж, и затова стой далече от топлите подтонове които допълнително подчертават червенината на бузите.

Повече за: Red alert! Как да прикрием зачервяването

 

За този външен вид препоръчваме

 • L'Oreal Paris Infallible Mattifying Base

  Поръчайте веднага
 • L'Oreal Infallible Total Cover Concealer Palette

  Поръчайте веднага
 • L'Oreal Infallible Ultra Matte Powder

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Infallible Blush Paint Palette 01 Pink

  Поръчайте веднага

Свързани теми: грим

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Защо комплектът за грим е незаменим продукт

Настъпи времето на отпуските и пътешествията. Всички се опитват да вземат само най-основното, но ние жените винаги имаме нужда от още някоя грим дребо...