Как да постигнеш Lash Lift на миглите без да ходиш в козметичен салон

Всяка от нас мечтае за перфектни мигли. Дългите, извити и плътни мигли винаги са на почит. Днес съществуват много козметични процедури за удължаване и придаване на допълнителен обем на миглите. Lash lift е една от тях.

Какво всъщност е Lash lift?

Lash lift на миглите е козметична процедура за извиване на миглите и увеличаване на гъстотата им която доживя своята истинска експанзия през изминалите няколко години, защото резултатът от процедурата са  изумително плътни, обемни и повдигнати мигли.  При този метод естествените мигли се третират с кератин, който им придава допълнителен обем и ги оставя перфектно повдигнати.

Как да постигнем Lash Lift ефект в домашни условия?

Вдъхновени от резултатите на процедурата, хората от Maybelline New York създадоха спирала която осигурява точно този ефект. От тази година на пазара ни се предлага спирала, която създава удивителен ефект на драматично издължени, извити и повдигнати мигли, като след намеса на професионалист. Става дума за вече достъпната Falsies Lash Lift спирала, с която миглите ти ще изглеждат като след посещение в професионален салон за красота.

Как да постигнеш Lash Lift на миглите без да ходиш в козметичен салон

Lash Lift спирала – удължава, повдига и извива миглите

Онова, което различава тази спирала от другите е, че тя обещава мигли сякаш току-що си излязла от козметичния салон. Виж тези снимки преди и после и просто прецени сама!

Как да постигнеш Lash Lift на миглите без да ходиш в козметичен салон

Така че ако искаш смело повдигнати мигли и дързък поглед, спиралата Falsies Lash Lift е правилният избор за теб. Изумителният обем на миглите след прилагане на спиралата се дължи на нейната първа по рода си двойно извита четка, която обхваща всяка мигла от корена до върха, удължава я, повдига и извива. За изработката ѝ са ползвани два различни вида фибри, лилави и черни, като по-дългите фибри спомагат за задържане на повече спирала на четката, за да се постигне отличен обем само след едно нанасяне и да се достигне и до най-малките косъмчета на миглите. Формулата на спиралата Lash Lift е дълготрайна и издържа през целия ден, така че миглите ти ще бъдат дръзко повдигнати от сутрешното кафе чак до връщането от вечерното излизане. 

Трик за нанасяне на спиралата Lash Lift

За да бъдат миглите ти максимално издължени, извити и плътни, нанеси спирала Falsies Lash Lift, като движиш четката наляво-надясно, започвайки от корена на миглите до самия им връх. За косъмчетата в ъглите на очите обърни четката във вертикално положение, за да нанесеш прецизно спирала и на тях.

Как да постигнеш Lash Lift на миглите без да ходиш в козметичен салон

MNY Falsies Lash Lift: Смели мигли

С тази спирала ще забравиш за скъпите процедури в козметичните салони и за уредите за извиване на мигли. Тази година обемът идва само в едно флаконче спирала! Пробвай я и дръзко вдигнатите ти мигли ще направят погледа ти по-изразителен и неустоим, и ще изглеждаш като звезда от Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAKE💋UP (@_mymakeup__) on

Прочети повече за: Защо стик червилото е такъв хит

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline New York Falsies Lash Lift

    Поръчайте веднага

Свързани теми: спирала , очи, Maybelline New York

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Представяме най-добрите пудри за сетване

Без съмнение размазването на грима е наш колективен страх и последното, което искаме да се случи след като сме се гримирали часове наред. Тези пудри з...