Как да поправим грешките с очната линия

Очната линия, придаваща загадъчно секси излъчване е верен съюзник на всяка жена. Тя превърща обикновената визия в изключително шикозна и и придава неустоим чар. Но, една малка грешка с нея може да превърне каретата в тиква.

За да върнеш магията, трябва само да следиш нашите съвети
 

 

1. Винаги започвай с тънка черта

Започвай със съвсем тънка линия в края на клепача, за да можеш лесно да коригираш грешката. По този начин ще намалиш шанса от нежеланото размазване на очната линия по целия клепач.

2. Отстранявай правилно излишното количество

В случай че допуснеш грешка, недей да посягаш към хартиена салфетка или памучен тампон. За да премахнеш излишното количество от клепача използвай клечка за уши, леко напоена с дегримиращ продукт. Ако случайно изтриеш сенките от клепача, вземи тънка четка и нанеси отново на  проблемното място.

3.  Подробностите са важни

Ако височината на извивката не ти харесва, спокойно! С помощта на плоска четка нанеси малко количество коректор под извивката и разнасяй докато не очертаеш перфектната извивка.

Повече за: Геометрична очна линия

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline New York Sensational Liner

    Поръчайте веднага

Свързани теми: очна линия, очи

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Няколко трика за гримиране за бизнес среща

Споделяме ти няколко трика за гримиране за бизнес среща или друг случай, за който трябва да се гримираш стилно, консервативно и прилично...