Как да поправим грешките при оформянето на котешко око

Очната линия е онзи грим продукт, който може да придаде на погледа неповторимо излъчване но също така може и да развали цялостната визия. За много жени слагането на очна линия е много трудно занимание, изискващо изключителна сръчност. Гримът котешки очи е драматаичен и изразителен, подчертава погледа и го прави неустоим. Но, създването му изисква изключителна прецизност, и за съжаление на всяка от нас се случват грешки, кото развалят крайния ефект.

В случай че и ти си допуснала някоя грешка при създаване на котешки очи, последвай съветите ни които ще те уверят че всички грешки са поправими.

Отбележи мястото което да коригираш


Дали едната черта е по-тънка от другата? Краят на едната черта излиза извън оквирите на окото? Струва ти се че очите ти се различават? Не се отчайвай! Първо отбележи мястото което трябва да коригираш

Изчакай да изсъхне


Изчакай очната линия да изсъхне, и с помощта на клечка за уши, напоена с подходящо дегримиращо средство мини върху клепача докато получиш линия която желаеш.

Използвай коректор


Върху клечка за уши постави малко количество коректор и мини леко върху клеапача за да уеднаквиш линията.

Накрая, подчертай клепача с по-плътна очна линия, като се стараеш да я изпишеш прецизно.     

Повече за: Cat eye грим според формата на очите

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline New York Curvited Liner

Свързани теми: очна линия, котешко око

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Грим като на червения килим – стани звезда!

Тя се е появила на подиумите на почти всички известни модни марки, украсява кориците на многобройни реномирани списания, дори се появява и в някои кли...