Как да озарим кожата си с хайлайтър

Тенденцията на използването на малкия вълшебник се развива през последните няколко години. Ако можете да си спомните, преди много рядко се срещаха момичета с блестящи, сияйни скули, нали? Хайлайтерът не присъстваше сред предлаганите продукти в магазините. Но днес всичко е променено. 

kak da ozarim liceto si s hajlajtyr

Изборът е твой!

Някои представителки на нежния пол предпочитат нежна и естествена визия, докато други нанасят толкова много от продукта, че блясъка по лицето им става неприятен за очи. Независимо от това към коя от двете групи принадлежиш, трябва да се приддържаш към правилото че няма правила! Изборът е твой, и имаш пълна свобода да бъдеш себе си.

Нюансът е от ключово значение

Изборът на подходящ нюанс има ключово значение за създаване на безупречна сияйна визия. Съществуват два вида хайалйтъри – с розов подтон и тези със златисти подтонове. Продуктите с розов подтон подхождат на момичетата със светла кожа, докато златистите хайлайтъри отиват повече на смуглите красавици. Един от любимите ни продукти от този вид определено е Master Chrome на Maybelline. Този хайлайтър със сигурност ще стане твоят най-добър приятел в мисията „светлина върху лицето“.

Един малък трик

Ще ти разкрием една хитринка, благодарение на която ще успееш в тази мисия. Много е просто! Нанесеи хайлайтъра както винаги го нанасяш, а след това върху четката която използваш впръсни малко количесво фиксиращ продукт. Мини леко с четката върху изпъкналата част на скулите. Фиксиращият продукт помага на хайлайтъра да се слее перфектно с кожата ти и и придава изключително естествен вид. Хайлайтерът създава усещане за „втора кожа“. За по-драматична, вечерна визия използвай по-голямо количество хайлайтър, докато за ежедневието си трябва да наблегнеш към по-нежна визия с естествено сияние.

Повече за: Хайлайтър върху клепачите

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline New York Master Chrome

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , хайлайтър

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Как да се гримираш ако имаш много светъл тен

За да се възползваме от всички тези предимства обаче трябва и да скрием най-големите недостатъци на светлия тен...