Как да носиш светло и тъмно червено червило

Червеното червило не би могло да бъде сравнено с никой друг козметичен продукт що се отнася до иконичност. То е издигнато на пиедестал от всички красавици и в същото време е едно от най-трудните за овладяване, а откриването на правилния нюанс, които да стои добре на теб може да отнеме месеци. За да ти спестим време искаме да ти дадем няколко съвета как точно да носиш светло червено и тъмно червено червило, за да си безупречна навсякъде и по всяко време.

Светлочервено


Бюти експертите казват, че светлите разновнидности на червеното отиват на светли красавици, чиито под тон на кожата е по-розовеещ. Светлочервеното червило трябва винаги да се нанася на много добре хидратирани устни, затова препоръчваме да сложиш балсам за устни минути преди да нанесеш червената магия. Препоръчваме ти да използваш и молив, но не един тон по-тъмен, както обикновено съветваме, а такъв в същия тон като червилото. Той ще завърши красивата визия на усмивката ти и ще направи червилото по-издръжливо. Що се отнася до останалата част от грима, светло червеното червило, за разликиа от тъмното, не предполага много цветови комбинации, защото може да се окаже, че макиажът ти е… повече от прекален. Когато носиш светло червено червило се насочи към очна линия, която нанеси много деликатно – това ще направи очите ти нежни, но фокусът ще бъде върху устните. Не препоръчваме да използваш твърде много розовеещи ружове – прасковеният цвят е много по-подходящ. Тотално забрави за сенките ако си решила да блестиш със светло червено червило.

Тъмночервено

То е подходящо, както за светли, така и за смугли красавици, чиито под тон на кожата е по-жълтеникав. Многообразието от тъмночервени червила е толкова голямо, че може да се изгубиш в него. Това червило дава шанс да експериментираш с визията, като можеш да го носиш и със силен грим в областта на очите. Изгради добре структурирано око с любимите си кафеникаво-бежови сенки, като наблегнеш на тъмния тон по сгъвката на клепача. Опушеният грим на очите може да се получи много добре и с тъмносиви сенки, които обаче ще направят визията ти изключително вечерна. Тъмночервеното червило е определено идеален вариант за елегантни събития или парти прекарване с приятелите. Ако искаш да си истинска дива… изпробвай очна линия в сребристо, която ще придаде на погледа ти излъчване на поп дива от 90-те – тренд, който в момента е абсолютен хит.

Повече за: Как да намериш перфектното червено червило

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oreal Paris Color Riche Matte Addiction Scarlette Silhouette

    Поръчайте веднага
  • L'Oreal Paris Color Riche Matte Addiction Mon Jules

    Поръчайте веднага

Свързани теми: червено червило , червило, устни

3/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Как да се гримираш ако имаш много светъл тен

За да се възползваме от всички тези предимства обаче трябва и да скрием най-големите недостатъци на светлия тен...