Как да носиш: сиви сенки за очи

Сивите сенки често са класифицирани като твърде тъмни за деня и твърде светли за вечерния макиаж, но ние искрено вярваме, че този цвят може да ни даде безброй много възможности за грим, който да ни стои добре и през слънчевите дни и през забавните вечери навън.

Благодарение на палитрата L'Oreal Paris La Palette Smoky ще те насочим към три макиаж визии, в които главно действащо лице е сивото в най-прелестните му форми.

1. Нежно докосване


Нанеси с тънка и мека четка светло сиво върху дължината на клепача си. Това е напълно достатъчно, за да придадеш на макиажа си уникален вид. Не се притеснявай, че този цвят ще накара погледа ти да изглежда тежък за работния ден, например. За да избегнеш подобен момент не слагай молив за очи. Липсата му ще остави свежо усещане на погледа ти, а сивото само ще добави нужната щипка индивидуалност.

2. Категорична и с характер

Такава ще изглеждаш в очите на другите ако заложиш на най-тъмно сивото от палитрата L'Oreal Paris La Palette Smoky. Това също е лесен за постигане грим, за който ти трябва добра четка или апликатор и сенки с перфектна пигментация. Нанеси основа за сенки, за да може цветът и видът им да се запазят максимално дълго. Започни с леко докосване на вътрешната част на окото ти и засили интензивността на сивото в края на окото. Тъмният цвят ще ти придаде драматичен вид, който е перфектен за парти вечер.

3. Опушено сиво


Този макиаж е сред любимите ни, а и вярваме, че на теб също ти е на сърце. Използвай стандартната техника за нанасяне на опушен грим – по-светли сенки към по-тъмни сенки с форма, в зависимост от твоите очи. Можеш да подсилиш цвета на веждите си с молив и по този начин ще добавиш още малко атрактивност на цялостното ти излъчване. Този грим в сивата гама е идеален за спокойна вечеря навън, която макар да не завършва с бурно парти е важна за теб и искаш да изглеждаш неповторимо.

Повече за: Формата на очите ти и сенките

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oreal Paris La Palette Smoky

Свързани теми: сенки за очи , очи

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Гримиране на очите: Трикове за нанасяне на очна линия и спирала

Ако и на теб ти се случва да съсипеш отличния тен и идеално покритите торбички под очите с последното нанасяне на спиралата или очната линия, то тези ...