Как да носиш пурпурно червило?

Много хора бъркат пурпурното с лилавото, но е добре да обясним, че въпреки че цветовете си приличат те се и различават. В изобразителното изкуство пурпурното се причислява към топлите тонове, а лилавото към студените... и това ако не е различие. Вдъхновени от цвета, който се получава при съчетаване на синьо и червено, решихме да ти разкажем малко повече за него, защото е сред най-актуалните трендове за сезона. Той обагря любимия ни бюти продукт – червилото и има как да стои добре на абсолютно всички хубавици стига да знаем как да го комбинираме с останалата част от макиажа си.

Пурпурни устни за светли красавици

Като начало препоръчваме да носиш червило в такъв цвят в по-късните часове, за да не изглеждаш твърде прекалила с грима. Ако си със светла кожа бъди сигурна, че това червило ще контрастира много ясно с цвета на лицето ти затова е добре да го съчетаеш с макиаж, който да омекоти излъчването. Такъв, например, е опушеният грим в естествени тонове. Посегни към палитрата ти с матови сенки в бежово-кафявата гама и гримирай леко очите си, за да им придадеш топло излъчване. След това нанеси пурпурното червило. Ако искаш да имаш максимално нежен вид, то заложи на такова с матов ефект. Ако търсиш финал, който да е по-категоричен се насочи към пурпурно червило с блясък. То ще направи усмивката ти още по-ярка и магнетична.

Как да го носиш: очертай устните с молив в същия пурпурен цвят, за да им придадеш лек обем и да имаш по-добра издръжливост на цвета и интензитета му. 

Пурпурни устни за смугли красавици

По-тъмните хубавици могат да си позволят да носят това червило и през деня стига да не работят в много строга офис среда. То придава нежност и сексапил на смуглите жени, точно обратното на светлите, които прави да изглеждат по-грубовати. В този ред на мисли, смуглите красавици могат да си позволят да комбинират пурпурните устни с почити всичко – от очна линия, както плътна, така и тънка, до опушени очи. Нашето предложение обаче е малко по-щуро и то е да комбинираш червилото с очна линия в сребърно или в златно. Това ще придаде уникалност на погледа и на цялостната ти визия и освен това е идеален макиаж за елегантни събития, за които избираш тоалет в един цвят – черен, например.

Как да го носиш: избери формула с матов финал и хидратиращи качества, за да изглеждат устните ти по-приласкаващи.

Повече за: Тенденция, която си заслужава да се пробва – лилави устни by @Makeupbuthow

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oreal Paris Color Riche Matte Addiction Plum Tuxedo

    Поръчайте веднага
  • L'Oréal Paris Color Riche La Palette Nude

Свързани теми: червило, устни, тенденция

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Пролет е – време е да заблестиш. Брокатът за очи получава подкрепа.

Тежкият, напластен грим е предназначен за актьорите и сцената, а естествената визия, блясъка и свежестта за теб и твоите приятелки...