Как да носиш… червени сенки

 

 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Сенките за очи плашат много красавици, които не се чувстват достатъно подготвени, за да експериментират с тях, но за тези, които са овладели изкуството на нанасянето им – сенките за очи за приказно изживяване, продукт, който дава възможност за много и най-различни интерпретации, апликации и ефекти. На тези редове ще си поговорим за конкретен цвят, който нашумя изключително много на макиаж сцената напоследък, а именно червеното. Огненият цвят, който издава темперамент и пламенно отдаване във всяко начинание, е някак много типичен за устните, но макиаж майсторите решават да изместят фокуса му и да го насочат към очите. Колкото и нетипично да звучи, червеното е страхотно и не трябва да ни плаши, а точно обратното – да ни тегли към себе си от първия момент, в който го видим на бюти щанда. Ако се питаш как да носиш червени сенки за очи – подготвени сме да ти отговорим на този въпрос подробно и прецизно.

Червено за екпериментаторите


Ако си падаш по рисковете в макиажа червеното е точно за теб. То ще впечатли останалите и дори има шанс леко да ги шокираш. Набави си червени сенки и гъста четка с къси косъмчета, обикновено точно този тип е перфектен за нежно и красиво разнасяне, което е от огромно значение, когато използваме по-специфичен и забелязващ се цвят. Колкото по-пигментирани сенки използваш, толкова по-интензивен ще е резултатът, който ще получиш.

Играй сигурно


Много красавици искат да експериментират, но се страхуват да прекачат граничице на познатото. Ако и ти си от тях, гримьорите съветват да си набавиш палитра с червени сенки, която включва мноообразие от нюанси на червеното, както и няколко основни базови цвята като бежово, златисто и кафяво. Нашият изброр е Maybelline New York The Burgundy Bar тя съдържа  12 цвята.
Играй сигурно като първо започнеш да нанасяш комбинации, в които включваш червеното по много лек начин. Например, започни с кафеникаво, което нанеси по сгъвката на клепача, за да направиш красиви светлосенки и в центъра на клепача близо до миглите нанеси леко червено, което разнеси идеално до пълно сливане на двата цвята. Експериментирайки бавно, но сигурно ще свикнеш с червеното и ще видиш, че прави погледа ти по-изразителен и мистериозен. С времето комбинациите от цветове ще включват все по-червни тонове и все по-малко от най-използеваните от теб нюанси.

Алтернатива


Набави си ъглова четка с твърди косъмчета, тя обикновено се използва за съвършено гримиране на веждите, но може да има и много добро приложение, когато става въпрос за сенките за очи. Нашето предложение е да заложиш на най-червеното червено, най-огненото, най-отличаващото се от пaлитрата, която имаш. Топни четката и мини по клепача си в изключителна близост до миглите ти. Движението трябва да наподобява нанасянето на очна линия – по същия начин трябва да нанесеш и сенките. Тънка линия върху миглите  и под тях в червено ще те изстреля на челните места по заслужени макиаж аплодисменти.

Повече за: Червени сенки – да или не?

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline Burgundy Bar Palette

Свързани теми: сенки за очи , очи

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Как да изберем първата си спирала за мигли?

Ако си напълно начинаеща в гримирането, предлагаме ти да започнеш със спиралата. Вероятността от грешка със спиралата е много малка а ефектът е незаба...