Как да носим гланц като Loreal звездите

Световноизвестните красавици, удостоени с честта да станат посланички на известния бранд, използват всяка възмижност да разкрият тайните си за красота. Така те помагат на жените по света да покажат красотата си - защото го заслужават.

Ева Лангория

 

A post shared by @_mymakeup__ on


От тялото всичко тръгва. Тялото е отражение на емоциите, чувствата и вътрешната енергия на човека, затова трябва да се грижим за него“ – каза Ева Лангория, която е изключително горда с външния си вид. Тя не счита ниския си ръст за недостатък, „кълне“ се в хидратацията а като final line, винаги е с безупречен грим.

Нейният безспорен фаворит е гланцът Infallible Plumping Lip Gloss. Сенсуалните тонове перфектно подхождат на цвета на кожата и, косата, а устние и са естествена украса - черешка на тортата, привличаща вниманието на околните. Plumping ефектът е идеалния завръшек! От тези устни изплъзват най-сладки думи.

Дженифър Лопес

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on


От друга страна, Дженифър Лопес залага на Shine Stain гланца в Eternally Nude нюанс . За неустоими и съблазнителни устни в цвят толкова сладък като карамел, на който много малко момичетата устояват.
Певицата често залага точно на този гланц за своята визия за червения килим.

Айшвария Рай

Красивата индийка Айшвария Рай е любителка на #peachy тоновете, които със сигурност можете да намерите в палитрите на Loreal. Сега, когато пролетта чука на вратата, тези тонове внасят много свежест и жизнерадост в ежедневието ви.
Така разкрасените устни привличат погледите на всички. Точно затова, следващипт път не се колебайте но изберете Colour Juice в Peachy Sheen.

Повече за: Гланц за устни – светли или тъмни нюанси?

За този външен вид препоръчваме

  • loreal paris infaillible gloss

    Поръчайте веднага
  • L'OREAL PARIS INFALLIBLE 407 SMOKE ME UP...

  • L'OREAL PARIS INFALLIBLE 502 HOLD ME CLOSE...

Свързани теми: гланц за устни , устни, тенденция, тенденция

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Козметични тенденции на 2019: Есенни цветове

Артистично, шикозно и малко застрашително, това са епитетите, с които най-добре може да се опише какво ни очаква тази есен в света на модата...