Как да не изцапаш зъбите си с червило

Всички погледи са вперени в теб...Ти блестиш и се чувстваш страхотно...Но се страхуваш че ще се окаже че през цялото време си била с червило върху зъбите. Сигурни сме че почти всяка от вас е минала през този кошмар. Спокойно, предлагаме ти няколко трика които ще ти бъдат полезни...

Използвай четка


Вместо да нанасяш червилото директно върху устните, използвай подходяща четка. Това е най-лесният начин устните ти да са оцветени равномерно, и да си осигуриш точното количество продукт върху тях.

Трик с пръсти


Трикът с пръстите е един от най-често използваните при прилагане на този любим продукт. След като нансеш червилото, оформи устните си във формата на буквата О. Постави пръст точно по средата и го издърпай леко, така че всичко излишно да остане по него а не по зъбите ти.

Хартиена салфетка


Още един трик който ще предотврати размазване на червилото по зъбите. Нанеси любимото си червило и след това притисни устните си към хартиена салфетка. По този начин ще премахнеш излишното количество и ще фиксираш червилото.

Повече за: Лесен трик за по-обемни устни

Свързани теми: червило, устни

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Отговаряме на най-често задаваните въпроси относно грима

Докато някой не патентова идеята ни, ние решихме да влезем в ролята на твоя грим гуру!Представяме ти някои от най-често задаваните въпроси за грима...