Как да направим веждите съвършени? (+видео)

Може би вече сте овладели най-добрите техники за грим, но дали сте успели да подчините веждите си? Добре оформените вежди може и да са подценени, но наистина придават по-добра форма на лицето, колкото и да са тънки. Ето нашите 3 съвета за перфектни вежди:

1.     Използвайте молив за вежди за по-добра форма

Колкото и да са тънки и неправилни веждите ви, решението е добрият молив. Избягвайте очертаването на веждите, само леко очертайте косъмчетата с добре подострен молив и разнесете цвета с четка. Целта е да се постигне естествена визия със съвсем леко оформяне. Винаги дръжте молива вертикално, когато го нанасяйте.

2.     Смели вежди

В зависимост от дебелината на веждите използвайте восък, ножички или тример. Ако не сте свикнали да оформяте веждите си или го правите рядко, имайте търпение и ги оставете да пораснат, а след това посетете професионалист, който ще ги оформи. Занапред ще ви бъде по-лесно да следвате веднъж зададената форма. Тримерът е вероятно най-доброто решение за всички типове вежди, тъй като може да се постигне по-добре оформена и чиста визия, която издържа по-дълго. 

3.     Купете си комплект за вежди 

Да, има такъв, който е особено добър за попълване на дупките във веждите. Комплектите съдържат сенки за вежди – изберете подходящ нюанс и с прозрачна спирала, която е подходяща за лесно приглаждане и фиксиране на веждите с тънък слой. Идеален за поддържане на формата, която искате.

Ако предпочитате визуализацията, арт директорът на Lancome Лиза Елдридж споделя с вас бързите и лесни тайни на молива за вежди в този кратък видео урок:

Свързани теми: грим , очи, вежди

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Какво е илюминатор и как се ползва

Не е толкова трудно да постигнеш свежа и блестяща визия, когато имаш цял несесер с най-разнообразни гримове, но възможно ли е това само с един продукт...