Как да направим тънките вежди по-плътни

През последните години тенденцията за гъстите и плътни вежди превзе модния подиум. Така, момичетата с прекалено изтънени вежди се изправиха пред проблем – как да сгъстят веждите си. Правилното подчертаване на веждите наистина може да ти помогне да постигнеш ефекта на „веждите на Кара Девелин“, но ние ще ти разкрием още няколко хитринки за перфектни вежди, според формата на лицето ти и оформени в крак с тенденциите.

Използвай молив с фин връх

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Най-важното, което трябва да знаем е че, плътните вежди винаги трябва да изглеждат максимално естествени. В противен случай, те могат да изглеждат натрапчиво, грубо и да състарят лицето ти.

За да предотвратиш нежелания ефект, трябва да използваш молив, с един тон по-тъмен от естествения цвят на веждите ти. Другото важно нещо е моливът да е с изключително фин, заострен връх. Почти всички световноизвестни гримьори са съгласни че, само добре подострен молив може да ти гарантира безупречни вежди.

Сенки преди молива


Един от триковете, с които веждите ти да изглеждат естествени и красиви е използването на специални сенки. Те трябва да са с един тон по-светли от естествения цвят на веждите ти и се нанасят преди молива. По този начин сенките смекчават грубите черти от молива, придавайки естествен и красив вид на веждите.

Помощ от природата

 

A post shared by @_mymakeup__ on

Има естествени средства, които могат да ти помогнат да се сдобиеш с естествено изглеждащи, плътни вежди. Така, всяка вечер преди лягане мажи веждите си с рициново масло. То е ефективно за повторен растеж и сгъстяване на косъмчетата на веждите. В маслото винаги може да добавиш няколко капки масло от репей, масло от брахми или крем съдържащ пантенол.

Повече за: Перфектни вежди в пет стъпки

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oreal Brow Artist Xpert

    Поръчайте веднага
  • L'Oreal Paris Brow Artist Genius Kit 01 - Light To Medium

    Поръчайте веднага
  • Loreal Brow Artist Sculpt

Свързани теми: вежди

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Драматичен вечерен грим [email protected] [Видео]

Не знам за вас, но мен мрачното и студено есенно време ме вдъхновява да експериментирам с тъмни, наситени нюанси и да нося една идея по-драматичен гри...