Как да направим скулите по-остри

Почти всяка от нас се сравнява с моделите, които изглеждат безупречно на снимките публикувани в социалните мрежи. И всяка от нас се пита каква е тайната. Ние ще ви разкажем кои са начините да се сдобиеш със скули като топмоделите

 • 1. Контуриране

  1. Контуриране

  Основното правило при контурирането е че по-светлите нюанси придават обем, докато тъмните отнемат от него. Затова използвай контуриращ продукт или просто бронзант, който е с един тон по-тъмен от естествения тон на кожата ти и хайлайтър в светъл цвят. Важно е добре да слееш цветовете за да предотвратиш появата на резки черти.

 • 2. Диагонална черта

  2. Диагонална черта

  Един от начините да намалиш обема на бузите е нанасяне на една диагонална черта от ушите до средата на бузите. За да уцелиш правилното място, стисни устните си в „заешка муцунка“ и очертай скулите които мигновено ще изпъкнат. Колкото по-високо нанасяш контуриращия продукт, толкова по-остри ще изглеждат скулите ти.

  За допълнителен акцент върху контура на скулите, нанеси малко колчество хайлайтър върху тях.

 • 3. Използвай руж

  3. Използвай руж

  Нанеси ружа върху най-изпъкналата част от скулите. С леки, кръгови движения разнеси цвета добре навън, към слепоочията ти. Малко количество хайлайтър, нанесен върху най-изпъкналата част от скулите и вертикалната линия на носа ще накара скулите да изпъкнат още повече.

 • 4. Ако не си любителка на контурирането

  4. Ако не си любителка на контурирането

  ...достатъчно е малко количество руж за да подчертаеш скулите си. Всъшност, този трик е нещо, което бабите ни много често са използвали. Нанеси ружа под скулите като изтегляш четката към ушите. Нанасяй малко от ружа, напластявайки количеството постепенно, за да не прекалиш с подчертаването.

Повече за: 3 стъпки към по-успешно контуриране

 

За този външен вид препоръчваме

 • Maybelline New York Master Strobing Stick Highlighter

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Master Blush Palette

Свързани теми: грим , контуриране

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Фон дьо тен, който заличава линията между теб и тена ти!

И след над повече от 15 години, L'Oréal Paris True Match е незаменим козметичен продукт за много жени. Разкриваме защо жените от цял свчт се влюбиха и...