Как да нанасяш течна очна линия

Много жени не се осмелят да използват течна очна линия защото се страхуват от разтичане и разваляне на цялостната визия. Това обаче е голяма грешка, тъй като нанасянето на този продукт изобщо не е толкова трудно. Първата стъпка към безупречно нанесена течна очна линия е да намериш подходящ продукт.

Ние подбрахме няколко трика за да те избавим от страха да използваш този продукт

 

A post shared by @_mymakeup__ on

Използването на течна очна линия изисква внимание и търпение. Ако решиш да я използваш за да създадеш спиращ дъха вид в техниката котешко око, започни с леки движения и плъзни очната линия по линията на клепача. Ако все още не си много сръчна, използвай памучно тампонче което да сложиш под окото за да предотвратиш зацапването.

Все още нямаш куража да пробваш? Препоръчваме ти Maybelline Sensational Liner

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Sensational очната линия е с извит писец, който ти осигурява лено и прецизно нанасяне. За да не ти трепери ръката, опри лакътя си на твърда повърхност преди да започнеш с нанасянето.

Още един трик: Не затваряй плътно окото си докато нанасяш очната линия. След като откриеш опорната точка, леко притвори окото за да предотвратиш неволното треперене на клепача и тогава започни с очната линия.

Повече за: Трикове за нанасяне на очна линия by @makeupbuthow

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline New York Sensational Liner

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , очна линия, очи

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Как да се гримираш докато пътуваш

Ще видиш, че с малко усилия, концентрация и сръчност не е невъзможно да се гримираш в движение! Ето кои продукти препоръчваме ние за това начинание...