Как да нанасяш хайлайтър като професионалист?

Озаряването на лицето е хитът, който ни радва ужасно много, защото ни дава шанс хем да се забавляваме, докато създаваме интересни макиаж визии, хем да постигнем ефекта на свежата кожа.
Много начини за нанасяне на хайлайтър сме виждали, особено в онлайн пространството, затова решихме да се свържем с гримьора Алана Доун, за да вдигне завесата над точните стъпки, които трябва да следваме и тяхната последователност по пътя към перфектното хайлатване.
Прави го като професионалистите...

 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Стъпка 1

Нанеси фон дьо тена, с който се чувстваш най-комфортно. След това продължи с коректор под очите, като внимавай цвета му да бъде точно два тона по-светъл от този на фон дьо тена ти.

Стъпка 2

За да запазиш грима си в перфектно състояние нанеси прозрачна фиксираща пудра. Тя матира и изглажда повърхността на кожата.

Стъпка 3

Време е за хайлайтъра. Препоръчваме ти стика FACESTUDIO® MASTER STROBING STICK™ на Maybelline, който ще задоволи нуждите на всички красавици по отношение на нюанса на тяхната кожа. Нанеси го леко върху скулите, върху върха на носа и брадичката ти, а ако искаш и под веждите ти.

Стъпка 4

За още повече дефиниция лекичко, дори може с пръст, да нанесеш от хайлайтъра върху челюстта ти, там където обикновено контурираш. Нямаш си представа колко добре ще изглежда лицето ти особено на вечерно събитие, когато попаднеш под светлините на прожекторите.

Повече за: 7 трика за бързо контуриране

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline New York Master Strobing Stick Highlighter

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , хайлайтър

3/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Как да се гримираш за лятна прическа

Новоизрастналата, неподдържана и цъфтяща коса, претърпяла същия стрес като нас, трябва да бъде преобразена...