Как да нанасяш бронзант ако имаш светла кожа

Светлата кожа не винаги е проблем по отношение на грима. Тя обаче е малко сложно платно за гримиране, когато говорим за бронзант. Този продукт има своите особености и светлите момичета трябва да знаят точно към какви правила да се придържат, за да могат да използват бронзанта по най-добрия начин за тяхната визия.

Подбор на цвета


Това е един от най-важните моменти при избора на бронзант. Правилният цвят може да направи магия с лицето ти и затова ти препоръчваме да отделиш нужното внимание на цветовете, когато купуваш този продукт. Гримьорите съветват момичетата със светла кожа да купуват бронзант, който е само тон, максимум два, по-тъмен от тяхната кожа, като е по-добре да се насочат към бронанти с розови или прасковени нотки.

Внимавай с различните текстури

Както всички козметични продутки, така и бронзантът идва в различни форми – като пудра, кремообразен и дори течен. Когато избираш бронзант за светлата ти кожа е важно да знаеш какъв ефект ще остави всеки от тези разновидности на продукта. Пудрата дава много по-лек завършек, докато кремообразният бронзант и течният такъв са много по-интензивни, затова макиаж майсторите препоръчват ако си се насочила към тях да ги слагаш под фон дьо тена. Така ще имаш добре скулптурирано лице без кожата ти да излгежда неестествена.

Внимавай къде го нанасяш


Когато имаме светла кожа грешките при грима се забелязват много по-лесно, затова трябва да сме изключително внимателни, когато нанасяме бронзанта. Той трябва да бъде прецизно разположен под скулите и по контура на челюстта за добро структуриране. Гримьорите съветват винаги, когато потопиш четката в бронзанта да я потупаш поне веднъж или два пъти за да падне цялото излишно количество продукт и така да минимизираш шанса от грешки

Повече за: Грим, подходящ за светла кожа

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oreal Paris Glam Bronze

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , бронзант

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Грим трикове за по-бели зъби

Знеш ли че, има някои грим хитринки които могат да ти помогнат да се сдобиеш с блестяща усмивка? Повярвай ни, и сама ще се убедиш...