Как да намериш перфектното червено червило

Иконичният макиаж продукт сякаш никога няма да слезе от пиедестала, който ние, лудите по бюти сцената, му издигнахме много старателно през годините. Зимата е точният момент да започнеш да носиш червено червило, което да се превърне в секси контрапункт на иначе тъмните дрехи, които сякаш владеят гардероба ни. Но… как точно да намериш перфектното червено червило? Ние знаем. Подтоновете на кожата ти ще ти помогнат много повече, отколкото предполагаш.

Светла кожа


Макиаж специалистите казват, че светлата кожа има силно изявени розови подтонове. Те могат да те насочат към червеното червило, което да ти стои най-добре, а именно – червено с нотки на синьо или червено с розови нотки. Тези подтонове на бюти продукта ще накарат усмивката ти да изпъква, както никога до сега.

Бледа кожа


Съвсем лесно може да се кажем, че бледата кожа има жълти подтонове. Ако и ти си от бледите хубавици, червилото, което най-добре ще стои на твоето лице е червеното с леки оранжеви нотки. Ще видиш, че сякаш това червило ще направи жълтеникавите подтонове да изглеждат златисти.

Нормална кожа


Ако си от хубавиците, които имат светла към нормална кожа, която лесно се влияе от слънцето и дори през хладните сезони добива лек загар, то трябва да подбираш червеното спрямо сезона и кожата ти. През зимата избери по-тъмно и дълбоко червено, а през лятото по-розовеещи такова.

Карамелена кожа


Това е матова кожа, която има жълти подтонове. Тези подтонове ще вървят най-прекрасно с червено червило с цвят, който напомня череша. Тази черешова магия ще направи усмивката ти очарователна и с нюанса си ще омекоти жълтеникавите нотки.

Тъмна кожа


Тъмната кожа, точно като карамелената, има жълти подтонове, но в този случай при по-смугла кожа, можем да експериментираме с цветовете. Може да се наслаждаваме на малиново червено през деня, а вечер, когато търсим драматизъм, можем да посегнем към вишнево червено, което напомня на любимото ни червено вино.

Повече за: Сезонът на червените устни

За този външен вид препоръчваме

 • L'Oreal Color Riche Matte Addiction Scarlette Silhouette

  Поръчайте веднага
 • L'Oreal Color Riche Matte Addiction Mon Jules

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Color Riche Matte Addiction Plum Tuxedo

  Поръчайте веднага
 • L'Oreal Color Riche Matte Addiction Crimson Obsession

  Поръчайте веднага
 • L'Oreal Color Riche Matte Addiction Pink-A-Porter

  Поръчайте веднага

Свързани теми: червено червило , червило, устни

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

История на червилото през вековете

Обожавано от жените, безразборно осъждано, дори и заклеймявано – червилото има завладяваща история. В началото е било симовол на женската красота...