Как да намалим следите от махмурлука по лицето си?

Мислите че главоболието е главен симптом на махмурлука? Напротив – бурната нощ се отразява най-осезаемо върху лицето. В такива моменти трябва да знаете как да заличите следите от бурното преживяване. Ние ви препоръчваме да започнете с Infaillible Total Cover палитрата с коректори на L'Oréal Paris.

Силата на лилавото


Най-впечатляващият цвят в палитрата, със сигурност е лилавия. Коректорът с лилав цвят е идеалният избор за тези които имат жълт или сив оттенък на кожата, изгубила естествения си блясък. Безсънната нощ влошава състоянието на кожата а коректорът в лилави тонове неутрализира петната и възвръща свежестта на кожата.

Как?

махмурлук

Поставете коректора в средата на челото, под форма на буквата „V“. Същият цвят нанесете на бузите в областта под очите, продължавайки до горната част на скулите, което ще уеднакви тена ви и подговтви лицето за контуриране. След това, нанесете бежовия коректор по брадичката и тъмните кръгове под очите.

Накрая, нанесете коректора със зелен цвят върху долната част на бузите и внимателно прелейте цветовете. Готово, отървахте се от неприятните следи от махмурлука върху лицето ви.

Повече за: Сутрин пред огледалото – Как да скрием тъмните кръгове под очите?

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oreal Paris Infaillible Total Cover Palette

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , коректор

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Защо трябва да пробваш Lancôme Teint Idole Ultra Wear фон дьо тена

Фон дьо тенът Lancôme Teint Idole Ultra Wear - вашият надежден съюзник в създаването на безупречна визия, който повече от 20 години ...