Как да контурираш веждите си

В последните години контурирането е сред най-популярните тенденции в гримирането. Вече научихме как да контурирам лицето, очите, устните...Сега е време да обърнем внимание и на веждите. Последвай съветите ни как да постигнеш естествено изглеждащи вежди като изпозлваш техниката за контуриране.

2 в 1


Всичко от което имаш нужда е палитра за вежди. Тя е с консистенция на сенки, но е достатъчно покривна и е предназначена за веждите ти. Използвай подходяща палитра, съдържаща два нюанса. По-тъмният нюанс е предназначен за външната част на веждите, докато по светлата пудра се нанася във вътрешната част. Най-добре е да изпозлваш четката от палитрата, която е тънка и с къси косми. Можеш да нанаесеш малко количество тъмна пудра в средната част на веждите. Така ще подчертаеш допълнително веждите си и извивката им.

Добави коректор


Нанеси по-светлия нюанс в краищата на веждите. Премини към вътрешността с по-тъмна пудра, като се стараеш да разнасяш добре, за да създадеш плавен преход. Накрая, използвай коректор който да нанесеш под и над веждата. Това ще направи веждите ти да се откроят още по-добре.

Повече за: Топ 3 грешки при оформяне на веждите

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oreal Paris Brow Artist Genius Kit

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , вежди

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Разбери как да правиш оригинални маски за Хелоуин

С помощта на съветите ни със сигурност ще успееш да постигнеш някоя от тези две маски за Хелоуин по съвсем различен начин от другите....