Как да контурираш лице с квадратна форма?

Сега е време, с помощта на гримьора Андрю Сотомайър, който е наш доверен съветник, да ти „покажем“ как да контурираш лице с квадратна форма. „Чрез контурирането може да смекчиш чертите на лицето и дори да му придадеш по-кръгла форма“, споделя Андрю.

Започни със създаване на линия под скулите


За омекотяването на квадратното лице, което обикновено се отличава с по-остри черти, започни със създаване на линия с контуриращ продукт под скулите ти. Постарай се да я започнеш близо до косата ти и да я продължиш в 45-градусов ъгъл до крайчетата на устните ти. След като размажеш и разнесеш добре контура мини с бронзант, за да придадеш финален щрих.

Нанеси бронзант в крайчетата на челото близо до косата

Когато стане въпрос за челото започни с нанасяне на бронзиращ продукт в крайчетата му в близост до началото на косата. Така ще омекотиш формата на квадратното лице.

Не нанасяй на изпъкналата част на челюстта

Преминавайки към челюстта, не прави грешката да нанасяш контуриращ продукт по най-изпъкналата част на челюстта, така само ще подчертаеш нейните форми. Нанасяй контура малко над линията на челюстта и така ще получиш леко по-закръглена форма.

Повече за: Деликатно контуриране

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline Master Strobing Stick

    Поръчайте веднага
  • Maybelline Master V Contour

    Поръчайте веднага
  • Maybelline Master Sculpt

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , контуриране на лице , бронзант

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Грим тенденции, за които да забравиш през пролетта

Енергична, пъстра, експериментаторска – такава ще бъде 2019-та година. С подчертана индивидуалност и креативност, време е да се сбогувам с всички тенд...