Как да комбинираш сенките за очи?

Сенките този сезон са най-актуалното бюти преживяване, което ще ти се случи. Ние сме абсолютно обсебени от палитрите, които заливат пазара в момента с многообразието си от цветови нюанси.  Сенките са обсесия на всички от звездите, които пускат свои грим колекции, през техните гримьори до обикновените жени. Изпробрайки десетки сенки за очи в търсене на палитра, която да събира в себе си многообразие от цветове, които са тренди и в синхрон, ние попаднахме на предложението на Maybelline New York, а именно The Bugundy Bar. Палитрата с 12 цвята, се състои от тонове в златисто, nude и червено. Точно върху тях искаме да се съсредоточим с оглед на това, че в момента са най-актуалната комбинация върху клепачите.  Как да комбинираш червените с натуралните nude тонове ли? Съвсем лесно е...

 • Вариант 1: Класическият

  Вариант 1: Класическият

   Наблегни на nude тоновете и във вътрешния ъгъл, за по-естествена визия. Що се отнася до червеното – то трябва да се смеси много добре с бежовото посредством цвят, който не е нито много ярък, нито много убит. Този цвят се нарича транзитен и се поставя точно където nude сенките свършват. След това премини към червеното и го нанеси във външния ъгъл на окото. Точно както нанасяш тъмни сенки за опушен грим.  По този начин ще удължиш окото.

 • Вариант 2: Неочакваният

  Вариант 2: Неочакваният

  Посегни към керемидено червеното, което се намира в палитрата The Bugundy Bar и посредством мека и много гъста четка нанеси смело цвета по дължината на целия ти клепач, но не по-нагоре от сгъвката му. Ако преминеш тази граница рискуваш да окепазиш макиажа си. Nude тонът в този случай ще позиционираме по долния клепач. Да, това е нов тренд, който тепърва ще набира популярност. По този начин макиажът ти ще иглежда много нетрадиционен, но и магнетичен в неочакваността си. Натуралния цвят по долния клепач ще придаде нежност на погледа.

 • Вариант 3: Алтернативният

  Вариант 3: Алтернативният

  Този вариант е подходящ за експериментаторки, красавици, които искат да изненадват. Вземи тънка и много прецизна четка с твърди косъмчета, оформени под ъгъл. С нея нанеси червеното от палитрата много внимателно, следвайки линията на окото, както нанасяш очна линия. Над червеното нанеси nude тонът, който приляга най-много на твоята кожа. Тези сенки нанеси над червеното, като не излизаш над сгъвката на окото.

Повече за: Червени сенки – да или не?

 

За този външен вид препоръчваме

 • Maybelline Burgundy Bar Palette

Свързани теми: грим , сенки за очи , очи

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

За или против: цепнати вежди, тенденция, която се завръща

Звучи невероятно, но е вярно – популярната тенденция сред хип хоп изпълнителите от началото на деветдесетте...