Как да избереш подходящия фон дьо тен Lancôme Teint Idole Ultra Wear за себе си

В козметичната индустрия, както и във всяка друга, от цената зависят качеството и дълготрайността на продукта. И докато някои продукти не се задържат дълго на пазара дори и след успешно начало, има и такива, които се появяват, завладяват пазара  и остават на върха повече от две десетилетия.

Lancôme Teint Idole Ultra Wear фон дьо тенът  вече повече от 20 години е незаместим козметичен продукт за много жени, които се влюбиха в това колко лесно се слива с тена, отличната му способност за покриване, дълготрайността му, както и големия избор нюанси, в които се предлага.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lancôme Official (@lancomeofficial) on

Teint Idole Ultra Wear фон дьо тен

Нуждите на жените постоянно се променят в съответствие с промените в начина на живот. Това, което прави този фон дьо тен специален, е фактът, че Lancôme постоянно подобрява формулата му  и по този начин разширява границите на съвършенството, предвиждайки женските желания.

Този фон дьо тен ще ти осигури безупречен тен точно по твой вкус, благодарение на големия избор нюанси, които се предлагат – студени, неутрални и топли тонове, чак 27 на брой. Освен това, леката текстура на фон дьо тена Teint Idole Ultra Wear създава приятно усещане при носене, както и гарантирана способност на покриване, която ще изравни и подобри естествения ти тен.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lancôme Official (@lancomeofficial) on

Teint Idole Ultra Wear Nude фон дьо тен

Едно от най-новите предизвикателства за Lancôme беше създаването на фон дьо тен с още по-лека и прозрачна формула, която да има същото действие и ефект като фон дьо тенът Teint Idole Ultra Wear, който е друг техен култов продукт. Успешно се справиха с това предизвикателство, създавайки фантастичния фон дьо тен Teint Idole Ultra Wear Nude, с лека и прозрачна текстура, която още по-лесно се свързва с кожата, осигурявайки ѝ „грим без грим“ вид с дълготраен ефект.

Точно този фон дьо тен Teint Idole Ultra Wear Nude може да бъде твоята „друга“ кожа, благодарение на големия избор нюанси и прозрачния му матиращ ефект, траещ до 24 часа*. На пазара можеш да откриеш този лек прозрачен фон дьо тен в цели 10 нюанса, предвидени за повечето тонове на кожата и сама да се увериш в неговата дълготрайност и способността му да се слее с тена ти, както и да покажеш истинското си аз, ползвайки този фон дьо тен, който не създава ефект на маска.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lancôme Official (@lancomeofficial) on

* Тест върху 105 жени

Кой от тези два фон дьо тена Lancôme Teint Idole Ultra Wear е за теб?

Ако предпочиташ по-добрата способност за покриване на фон дьо тена и в забързаното си ежедневие нямаш време постоянно да си оправяш грима, а без възражения избягваш допълнителното гримиране за вечерното излизане след работа, но въпреки това искаш безупречен тен, тогава повече ще ти допадне фон дьо тена Teint Idole Ultra Wear.

Ако си от онези, които следват козметичните тенденции и знаеш, че естествената визия сега е модерна, но все пак не желаеш да си опиташ късмета с цветни кремове, защото имаш нужда от фон дьо тен с лека и прозрачна формула и истинска дълготрайност, то тогава по-добра работа ще ти свърши Teint Idole Ultra Wear Nude.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lancôme Official (@lancomeofficial) on

Най-добре е да ти се намират и единият и другият, за да имаш винаги подръка качествен фон дьо тен с отлична формула, която се усеща приятно на лицето и е не само дълготрайна, но и с невероятно покривна способност, когато се сблъскваш с ежедневните си предизвикателства.

Прочети повече за: Представяме ти любимия ни аромат!

За този външен вид препоръчваме

  • Lancôme Teint Idole Ultra Wear

    Поръчайте веднага
  • Lancôme Teint Idole Ultra Wear Nude

    Поръчайте веднага

Свързани теми: фон дьо тен , пудра, контуриране , Lancome

3/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Бейкинг техниката за гримиране отново е на мода

Ако си си мислела, че тайната на перфектния външен вид на известните се крие във фотошопа и филтрите – лъжеш се...