Как да изберем първата си спирала за мигли?

Най-накрая дойде този ден. Вече няма нужда тайно да изпробваш грима на майка си или по-възрастната си сестра, дойде време и ти да се сдобиеш със собствена козметична чанта. Ако си напълно начинаеща в гримирането, предлагаме ти да започнеш със спиралата. Вероятността от грешка със спиралата е много малка а ефектът е незабавен,  и точно това я прави идеален продукт за начинаещи и всички без опит. Но, голямото разнообразие от спирали, предлагащи се на пазара може да бъде объркващо и изборът на най-подходящата лесно се превръща в кошмар. Днес ще ти разкрием каква трябва да бъде първата ти спирала за мигли.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

1. Спирала, която лесно се нанася и премахва

В самото начало на приключението наречено гримиране вероятно ще гледаш разни видео уроци в YouTube, ще се опитваш да ги пресъздадеш и сама да си направиш нещата, които виждаш на клипчетата или в Инстаграм. Затова, имаш нужда от спирала, която лесно се нанася и още по-лесно се отстранява. Ние ти препоръчваме спиралата Snapscara от Maybelline New York. Тя се нанася изключително лесно, не сплъстява миглите и се премахва също толкова бързо и лесно и не оставя следи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

2. Спирала за естествено изглеждащи мигли

Тъй като си напълно начинаеща със спиралата, целта е миглите ти да са красиви и плътни и същевременно естествено изглеждащи. Тук на помощ идва Snapscara. Тя прави миглите обемни, запазвайки естествения им вид и красота. Това е особено важно при създаване на дневен грим, грим за училище или разходка с приятелките ти, когато ефектът изкуствени мигли е абсолютно нежелаетелен.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

3. Спирала, която издържа през целия ден

Абсолютно задължително е спиралата да е устойчива и дълготрайна. Ако и ти си от онези динамични момичета, които живеят винаги на високи обороти, и постоянно тичаш от училище на кафе с приятели, след това отиваш на фитнес и участваш в различни ученически секции, през цялото време пътувайки с градски транспорт – спиралата ти трябва да преодолее всички тези трудности. Snapscara е достатъчно устойчива, заедно с теб да се пребори с всичко, и е перфектен избор за ежедневна употреба.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

4. Повече цветове за повече експерименти

Черната спирала е класика в жанра, но понякога е добре да имаш и възможност за избор, за да можеш да експериментираш. Snapscara се предлага и в Black Cherry нюанс, който ловко подчертава цвета на очите и придава свежест на погледа.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Сега, след като разбра как да избереш твоята първа спирала, време е да я закупиш. Спиралата Snapscara можеш да поръчаш на посочения по-долу линк или пък да я намериш в най-близкия козметичен магазин. След като я пробваш, сподели впечатленията си с нас.

Прочети повече за: Топ 10 гримове за очен грим за начинаещи

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline New York SnapScara Pitch Black

    Поръчайте веднага
  • Maybelline New York SnapScara Black Cherry

    Поръчайте веднага

Свързани теми: очи, Maybelline New York, мигла

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Това са фон дьо тените, подходящи за всеки тип кожа

Може да звучи невъзможно, но представяме продукти, които ще отговорят на очакванията - това са фон дьо тени, подходящи за всеки тип кожа...