Как да изберем правилния за нас праймър?

Когато става дума за създаване на красив и устойчив грим правилото винаги е да започнем с правилна основа. Праймърът е този продукт, който спомага за най-доброто представяне на нашите бюти продутки, но как да сме сигурни, че сме избрали точния за нас? Като за начало запомни, че винаги трябва да съобразиш избора с вида и типа на твоята кожа.
 

Ако имаш суха кожа

Сухата кожа е проблем на много от представителките на нежния пол. Хубавото е, че вече  всеки продукт за лице се предлага с формула, която да овлажнява. Точно към такъв вид праймър трябва да се насочиш, за да може макиажът ти да изглежда добре и да те направи по-красива отвсякога. Хидратиращата основа е така разработена, че да се грижи за овлажняването на кожата дълго след като сме я нанесли.

Ако имаш мазна кожа

При хубавиците, които желаят да се сбогуват с излишното омазняване и твърде много блестене е задължително праймърът да бъде с матиращ ефект. Той ще редуцира омазняването, ще минимизира порите. Ако се насочиш към този тип праймър купувай само такъв, който не съдържа масла.

Ако имаш чувствителна кожа

Продукт съставен от възможно най-малко съставки – това трябва да търсиш ако имаш чувствитена кожа. Без масла, без допълнителни аромати, без парабени, това са само някои от факторите, които трябва да определят избора на база ако си от представителките на нежния пол с тази спецификация.

Ако имаш зряла кожа

С повишените нива на срес, с които живеем ежедневно, както и с напредването на годините, кожата започва да остарява видимо и по нея да се появяват линии, които няма да изчезнат скоро. В този случай трябва да се насочим към праймър обогатен с витамини, минерали и въобще антиоксиданти, които да се погрижат за кожата.

Повече за: Тайните на основата за грим

За този външен вид препоръчваме

 • L'oreal Paris Infaillible Primer Anti-Fatigue

  Поръчайте веднага
 • L'oreal Paris Infallible Luminizing Primer

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Infaillible Mattifying Primer

  Поръчайте веднага
 • L'oreal Paris Infaillible Primer Pore Refining

  Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , лице, праймър, основа за грим

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Козметични продукти, без които няма да можеш през този септември

Ако можем да разчитаме на прогнозите, очаква ни още едно циганско лято, затова септември е идеалното време да изпробваш козметичните продукти...