Как да изберем правилния фон дьо тен

Откриването на правилния продукт за твоята кожа може да е, както най-лесното и елементарно нещо, ако знаеш какво търсиш, така и – най-трудната ти макиаж задача. Фон дьо тенът, който прикрива несъвършенствата на лицето не винаги е идеален за твоя тип кожа, затова специално за теб сме подготвили три прости съвета, които ако спазваш, при следващото ти посещение на козметичен магазин много по-лесно ще намериш това, което ти трябва.


#1 Каква е кожата ти

Трябва да знаеш какъв тип е твоята кожа. Има голяма разлика между мазна кожа и кожа с мазна Т-зона, например, затова трябва да си сигурна в това каква е кожата ти, за да можеш да намериш продукт разработен точно за нея. Ако не успяваш да се справиш с тази задача сама посети козметик, който с удоволствие ще те информира за типа кожа, който имаш и нейните нужди.
 

#2 Какъв е крайния резултат който търсиш

Какво търсиш като краен ефект от твоя фон дьо тен? Това е важен въпрос, който изисква прецизен отговор. Ако жадуваш кадифено гладка кожа – заложи на фон дьо тен с матиращ ефект. Ако търсиш леко покритие, което да остави върху лицето ти живителен блясък – набави си фон дьо тен с лека текстура, която ще озари чертите ти. Ако пък искаш да прикриеш неравности и несъвършенства по кожата ти заложи на продукт с формула за плътно и надеждно покритие, което ще ти осигури увереност през целия ти активен ден.


#3 Съставки

Прегледай съставките на фон дьо тена, който купуваш. Някои от тях може да не са подходящи за твоята кожа. Важно е да знаеш, че осигуряваш най-доброто за себе си, защото все пак това е продукт, който прекарва дълго време върху теб и може да въздейства на доброто състояние на кожата ти или напълно обратното – да влоши го влоши рязко. Търси фон дьо тен, който позволява на порите ти да дишат докато се наслаждаваш на увереност през деня.

Вярваме тези три простички правила ще са ти в помощ да откриеш перфектия продукт, който да те направи още по-красива и щастлива.

Повече за: Няколко съвета за твоя фон дьо тен

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline New York Fit Me

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , фон дьо тен

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Всичко за минералната пудра

Този козметичен продукт, в чийто състав влизат само минерални компоненти, съвсем оправдано все по-уверено набира своите почитателки: не съдържа вредни...