Как да изберем правилната спирала според четката

Знаем, че на пазара се предлагат множество спирали с най-различни формули и четки за всякакви предпочитания. Сред марките, които могат да се похвалят с голям избор от спирали, на първо място е Maybelline New York. Първата спирала е създадена именно от тази марка, която зад гърба си има стогодишна традиция, така че те определено знаят какво правят, когато става въпрос за спирали и иновациите при тях.

Различните рецензии за спиралата Maybelline в интернет пространството ни подтикнаха да създадем това ръководство за избор на спирала според формата, вида и размера на четката ѝ.

На кое трябва да обърнеш внимание, когато купуваш спирала?

На първо място трябва да имаш наум, че всяка спирала изглежда различно на всяка една от нас. Всичко зависи от дължината, плътността и формата на мигли ти. Освен формулата и ефекта, който искаш да постигнеш с дадена спирала, важно е да обърнеш внимание и на формата на четката й. Възможно е дори тя да има най-голямо значение върху това как спиралата ще изглежда на твоите мигли и дали ще постигнеш желания ефект.

Как да изберем правилната спирала според четката

Голяма мека четка - за мега обем на веждите

Гъстите, големи четки, в комбинация с подходящата формула на спиралата, ще накарат миглите ти да изглеждат по-плътни и по-дълги. Трябва  обаче да вземеш под внимание и размера на очите си, тоест дали те са по-скоро големи или малки. Ако очите ти са малки, спиралата с голяма, мека четка не е най-добрият избор за теб, защото ще ти е трудно да я нанесеш без да изцапаш клепача.

Maybelline New York The Colossal Big Shot Daring Black спирала

За разлика от класическата спирала Colossal, спиралата Colossal Big Shot Daring Black има четка с уникални вълнообразни гребенчета, която поема по-голямо количество спирала  и придава невероятен обем на миглите. Благодарение на тази четка и обогатената с колаген формула, големите, дръзки мигли са гарантирани.

Как да изберем правилната спирала според четката

Извита четка - за нежно разделени и разкошни мигли

Извитата четка с къс, твърд косъм, обхваща всяка мигла, нежно ги разделя една от друга и им придава обем, с се което олеснява нанасянето на спиралата.

Maybelline New York Lash Sensational спирала с масло от дива роза

Спиралата Lash Sensational е една от любимите спирали на известната инфлуенсърка от Балканите, Дуня Йованич. Благодарение на тази спирала миглите ѝ са дефинирани и поддържани. Легендарната четка ветрило на спиралата, в комбинация с обогатената с масло от дива роза формула гарантира, че и твоите мигли ще бъдат меки и със сензационен обем. Четката на тази спирала е изработена от цели 10 слоя гребенчета върху четката, които отделят всяко косъмче и увеличават обема му, а миглите стават сензационно разкошни.

Двойно извита четка - издължава, повдига и извива миглите

Мигли като след козметичната процедура Lash Lift са много по-лесни за постигане с помощта на спиралата с двойно извита четка с извити косъмчета. Благодарение на формата на четката, тя достига и до най-малките косъмчета, което издължава, повдига и извива миглите.

Спирала Maybelline New York Falsies Lash Lift

Ако искаш да имаш повдигнати мигли като от салон, най-сигурно ще го постигнеш със спиралата Falsies Lash Lift, която има двойно извита четка, а за направата ѝ са използвани два вида влакна - лилави и черни. Двойно извитата четка обхваща всяка мигла от корена до върха, при което я издължава, повдига и извива. Формулата на тази спирала е постоянна през целия ден.

Надяваме се, че сме ти помогнали в търсенето за перфектната спирала. Можеш да поръчаш всяка една от тези спирали чрез клик на съответното изображение под текста и още днес да постигнеш желания ефект.

Сподели с нас в коменарите кои от тези спирали си пробвала и коя ти е любима!

Прочети повече за: Червило-молив: за най-лесното контуриране на устните

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline Lash Sensational Mascara

    Поръчайте веднага
  • Maybelline New York Falsies Lash Lift

    Поръчайте веднага
  • Maybelline New York Colossal Big Shot

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , спирала , очи, дневен грим , вечерен грим, Maybelline New York, мигли

3/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Разкриваме: Спирала за обем, която мести границите на възможното!

Съдейки по реакциите на момичетата по социалните мрежи, уау погледът вече е възможен с новата спирала за обем от L’Oréal Paris, а ние едвам дочакахме ...