Как да изберем най-добрия фон дьо тен за мазна кожа

От това каква кожа имаме и колко харесваме външния си вид зависи и самочувствието ни, докато несигурността лесно се вижда на лицето ни и може да повлияе негативно на вида на кожата ни. Мазната кожа е често срещан проблем и точно тя създава трудности при избирането на гримове, особено на фон дьо тен за този тип кожа. След изследването и изпробването на различни предлагани на пазара продукти и консултация със специалисти в сферата, готови сме да дадем отговор на въпроса: Как да изберем най-добрия фон дьо тен за мазна кожа?

Как да изберем най-добрия фон дьо тен за мазна кожа

Естествен вид на кожата

При мазната кожа е изключително важно да си сигурно в резултата, който ще постигнеш с избрания продукт. Фон дьо тен, който прави кожата гладка, копринена и мека, ще ти помогне да задържиш естествения си вид през целия ден и практически ще изглежда като втора кожа.

Стабилност на фон дьо тена

Стабилността е вторият критерий, който трябва да вземеш под внимание, когато избираш фон дьо тен за мазна кожа. Важното е да откриеш фон дьо тен, който ще бъде стабилен през целия ден и ще издържи, докато вършиш всичките си задължения, дори и тичане, тренировка и други физически активности. Постарай се да откриеш такъв, който издържа на зной и топлина и не се размазва по дрехите.

Как да изберем най-добрия фон дьо тен за мазна кожа

Матово покритие

Един от най-лошите сценарий, от който всички хора с мазна кожа се страхуват, е да имат отблясък дори и след гримиране, и то в най-важния момент, когато трябва на всяка цена да изглеждат безупречно. За да изравниш цвета и текстурата на кожата, предотвратиш блясъка и направиш порите по-малко забележими, трябва ти фон дьо тен, който може да се ползва всеки ден и не оставя мазни следи по кожата.

Перфектният – L’Oreal Paris Infaillible 24H Matte

Фон дьо тенът, който отговаря на всички изброени критерии, определено е новата формула L'Oréal Paris Infallible 24H-Matte. Предназначената му за мазна кожа формула ще ти осигури перфектно матово покритие през целия ден. Тайната ѝ се крие в специалната технология на комбиниране на серум за гладка и серум за матова кожа с висока концентрация на пигменти.

Как да изберем най-добрия фон дьо тен за мазна кожа

С този продукт ще получиш точно онази стабилност, която търсиш, защото издържа и до 24ч*. Този фон дьо тен е предназначен за мазна кожа, водоустойчив е и ще ти хареса това, че не му влияе влажността нито влажността на въздуха, нито потта, а и не цапа дрехите. Освен това той има и SPF 18, който ще те предпази в горещите дни.

Можеш да бъдеш сигурна в перфектната си визия през целия ден. Кожата ти ще ти благодари, а околните ще забележат самочувствието ти, и всичко това само защото най-накрая си открила идеалния фон дьо тен за мазна кожа.

*Потребителски тест, 100 жени

Прочети повече за: Всичко, което винаги сте искали да знаете за компактната пудра

За този външен вид препоръчваме

 • L'Oréal Paris Infallible 24-h Matte Cover 290 Ambre Dore

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Infallible 24-h Matte Cover 320 Caramel

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Infallible 24-h Matte Cover 90 Porcelaine Rose

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Infallible 24-h Matte Cover 155 Naturel Rose

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Infallible 24-h Matte Cover 175 Sable

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Infallible 24-h Matte Cover 200 Sable Dore

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Infallible 24-h Matte Cover 300 Ambre

  Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , фон дьо тен , пудра, мат, тенденция, дневен грим , лице, Loreal Paris, Loreal Paris

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Монохромни гримове: Цяла визия в само един цвят

Гримирането може да се усъвършенства и извърши по няколко различни начина...