Как да изберем най-добрия фон дьо тен за мазна кожа

Нашето самочувствие в голяма степен зависи от това каква е кожата ни и колко харесваме външния си вид, а несигурността просто се изписва на лицето и влияе върху вида на кожата. Мазната кожа e често проблем, който затруднява избора на грим, особено на фон дьо тен за този тип кожа. След дълго проучване и изпробване на различни продукти, които се предлагат на пазара и консултация с експертите в областта, ние имаме отговор на въпроса: Как да изберем най-добрия фон дьо тен за мазна кожа?

Естествен външен вид на кожата

При мазната кожа е изключително важно да си напълно сигурна в резултата, който ще постигнеш с избрания продукт. Фон дьо тен, който прави кожата гладка и копринено мека, ще ти помогне да поддържаш естествения ѝ вид си през целия ден и лесно ще се слее с тена ти.

Как да изберем най-добрия фон дьо тен за мазна кожа

Стабилност на фон дьо тена

Стабилността е друг критерий, който трябва да вземеш под внимание, когато купуваш фон дьо тен за мазна кожа. Важно е да намериш дълготраен фон дьо тен, който ще остане на мястото си през целия ден и няма да те изостави докато вършиш задачите за деня, включително бягане, тренировки и други физически дейности. Търси такъв, който издържа на пот, топлина и не се размазва по дрехите.

Матово покритие

Един от неприятните сценарии за хората с мазна кожа е да имат блясък дори след гримиране и то в най-важните моменти, когато е от решаващо значение да изглеждат безупречно. За да изравниш цвета и текстурата на кожата, предотвратиш нежелания блясък и максимално стесниш разширените пори, трябва ти фон дьо тен, който за матова кожа без отблясъци.

Истинският – L’Oreal Paris Infaillible 24H Matte

Фон дьо тен, която отговаря на всички гореспоменати критерии, е новата формула на L'Oréal Paris Infallible 24H-Matte. Предназначената му за мазна кожа формула ще ти осигури пълно матово покритие и трайност до 24 часа *. Тайната на новата формула се крие в технологията, която съчетава изглаждащ серум и високо съдържание на минерални пигменти за матов вид на кожата.

Как да изберем най-добрия фон дьо тен за мазна кожа

С този продукт получаваш дълготрайността, която винаги си търсила, а е по-важна от всякога в период като сегашния, когато носенето на защитни маски е задължително. Той е #maskfriendly, което означава, че не оставя следи, дълготраен и водоустойчив е и издържа на влага и пот. Освен това има SPF 18.

Винаги искай повече - L’Oreal Paris Infaillible More Than Concealer коректор

В дните, когато просто излизаш навън и искаш само набързо да прикриеш зоната под очите, която сега повече от всякога е в центъра на вниманието, поради носенето на защитни маски, можеш да използваш L'Oréal Paris Infallible More Than Concealer. Благодарение на страхотната си формула можеш да го използваш и като фон дьо тен, а освен това той е #maskfriendly ** и ще ти осигури пълно покритие и естествен вид на цялото лице или на зоната под очите.

Как да изберем най-добрия фон дьо тен за мазна кожа

Бъди сигурна в перфектната си визия през целия ден. Кожата ще ти благодари, а околните ще забележат самочувствието ти, и всичко това само защото най-накрая си намерила подходящия фон дьо тен за мазна кожа.

*Поребителски тест, 100 жени

**Не оставя следи, дълготраен и водоустойчив е, издържа на влага и пот

Прочети повече за: По цял свят се говори за тази преса за коса с пара: виж защо!

За този външен вид препоръчваме

 • L'Oréal Paris Infallible 24-h Matte Cover 290 Ambre Dore

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Infallible 24-h Matte Cover 90 Porcelaine Rose

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Infallible 24-h Matte Cover 155 Naturel Rose

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Infallible 24-h Matte Cover 175 Sable

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Infallible 24-h Matte Cover 200 Sable Dore

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris infaillible More Than Concealer 322

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris infaillible More Than Concealer 321

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris infaillible More Than Concealer 327

  Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , фон дьо тен , пудра, мат, тенденция, дневен грим , лице, Loreal Paris, Loreal Paris

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Грим за Хелоуин: 4 идеи за „страшна“ грим визия

Хелоуин е перфектна възможност да ползваш всички онези нюанси, които смяташ за твърде натрапчиви за ежедневието. Виж как да разчупиш рутината с тях за...