Как да бъдеш блогър/влогър?

Набави си добра техника

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Снимките са най-важното нещо, което ще привлече последователите към твоят профил. Дори, когато говорим за заснемане на видеа в домашни условия, фотоапарата е най-важната част от пъзела „блогърство“. Свържи се с приятели, които са запалени по фотографията или се довери на консултантите в магазините за техника, за да получиш най-добри съвети по отношение на параметрите, брандовете и цените, към които да се ориентираш.

Заобгради се с правилните хора

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Приятелите са всичко, дори когато говорим за твоето страхотно присъствие в онлайн пространството. Старай се снимките ти с приятелите винаги да са на най-високо ниво и не допускай лошият аутфит или неугледната прическа на никого да провалят твоя пост!

Бъди непринудена

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Никой не обича позьорите, най-малко последователите в социалните мрежи. Вземи пример от известните блогъри и се старай да споделяш снимки или видеа, които те представят в позитивна светлина – усмихвайки се на слънцето, например. Избягвай да се снимаш сама пред огледалото, защото това не буди уважение и интерес у никого.

Споделяй вдъхновенията си

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Влогърите и блогърите трябва да инспирират останалите и в това няма и капка съмнение. За да си успешна в тази задача се постарай да разкриеш максимално от себе си, като споделяш местата, храната, напитките, книгите, списанията, музиката, която те вдъхновява

Повече за: GET HER LOOK: Джиджи Хадид

Свързани теми: тенденция, тенденция

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Грим трикове за съблазнителен поглед

Виж няколко насоки, с които да събудиш съблазнителката в себе си...