Използвате ли молив за устни?

Ако до сега сте избягвали молива за устни, то вероятно сте имали добра причина за това – може би не сте достатъчно сръчни, или пък все още не сте открили подходящ нюнас. Но, можете да бъдете сигурни, че моливът придава чар към цялата визия. Той служи за перфектна дефиниция на контура и спомага за оформяне на устните.

Запазва цвета


За по-дълготраен цвят на червилото, запълнете вътрешната част на устните с молив. Това е един от триковете с които си служат известните красавици. Много от световноизвестните гримьори съветват да използвате молива като основа за нанасяне на червилото. Моливите не само запазват цвета на червилото но го подчертават много добре. Също така, ако предпочитате да не смесвате цветовете, предлагаме ви Color Sensational Lip Liner на Maybelline, с неутрален нюанс, придаващ перфектно очертание и предотвратяващ разливането на червилото.

Няма нищо по-хубаво от обемни устни


Всички известни гримьор ще се съгласят с нас – няма нищо по-хубаво от здрави, плътни, сочни устни. Ако природата не ви е дарила с такива, моливът е всичко от което се нуждаете. Заложете на молив с един тон по-светъл или по-тъмен от цвета на червилото.  Ако избирате нежнорозов нюанс за разкрасяване на устните си, препоръчваме ви Paris color Riche моливът на L'Oreal, couture 302 Bois de rose.  Върху извивката на устните нанесете молив в по-светъл нюанс.

Харесва ли ви идеята? Открийте как правилно да нанасяте молива

Ако имате исключително меки устни, задължително освежете устните като използвате балсам за устни. За прецизно нанасяне на молива оставете устата леко отворена. Когато нанасяте молив, винаги следете контура на устните и старайте се да не преминавате извън него. Също така, използвайте само добре подострен молив. Използвайте горната част на палеца и показалеца за да затоплите върха на молива преди нанасяне. Нанасяйте молива с леки и нежни движения, за да не нараните устните си.

Повече за: Трикове за нанасяне на молив за устни

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oreal Paris Color Riche 461

  • L'Oreal Paris Color Riche matte 344

    Поръчайте веднага
  • L'Oreal Paris Color Riche couture 747

    Поръчайте веднага

Свързани теми: червило, устни

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Грим тенденции: Любимите ни гримове за месец април

Всеки козметичен бранд се старае да следи тенденциите, както тези които тепърва се зараждат така и тези които вече са завладяли световната сцена...