Използваш ли молива за устни правилно?

 


Моливът за устни в последно време си завоюва мястото на пазара и в грим несесера на красавиците по цял свят. Дали обаче го използваш правилно и кои са най-сигурните методи да вземем максимума от ползите му... чети по-надолу съветите на грим експертите ни...

Старай се цветът му да е в синхрон с червилото

Сред големите макиаж грешки, които се допускат често е използването на значително по-тъмен молив за устни от червилото. Ако използваш молива, за да придадеш обем на устните си като ги очертаваш над естествения им контур, то тази грешка ще направи лицето ти да изглежда грубо и нелепо гримирано.

Разнеси леко молива


Особено ако искаш да имаш красиви nude устни в цвят естествен до цвета на твоята усмивка, то съвсем леко очертай устните и дори след това мини по линиите с пръста си много лекичко, за да създадеш усещане за естествен контур, който не е рязко отсечен, както се случва, когато използваме молив за устни.

Придържай се към естествената форма на устните

Грозен завършек на макиажа ти може да се получи ако прекалиш с използването на молива, за който говорим. Много момичета очертават усните си над естествения им контур, но това определено е нож с две остриета, защото накрая може да изглеждаш като клоун... никой не иска това! Затова се старай да се придържаш максимално към линиите, които майката природа ти е дала или ако очертаваш повече... поне в крайчетата на устните ти не излизай извън очертанията.

Когато не си сигурна...


Има такива моменти и тогава е най-добре да заложиш на сигурното, а именно естествените тонове. Да кажем, че до сега не си работила с молив за устни и не се чувстваш достатъчно сигурна в уменията си с този продукт, то заложи на nude гамата. Тя е винаги сигурен и верен отговор по отношение на макиажа ти.

Повече за: Използвате ли молив за устни?

За този външен вид препоръчваме

 • Loreal Paris Lip Liner Couture Color Riche Perfect Red

  Поръчайте веднага
 • Loreal Paris Lip Liner Color Riche Cafe de Flore

  Поръчайте веднага
 • L'Oreal Paris Color Riche Matte Addiction Greige Perfe

  Поръчайте веднага
 • Loreal Paris Color Riche Matte Addiction Paris Cherry

  Поръчайте веднага

Свързани теми: червило, устни, молив за устни

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Уроци по грим: Време е за платинена New York визия

Създадена с добре подбрани гримове, небрежната визия може да изглежда изключително ефектно, дори по-добре от full coverage визията...