Издръжлив парти грим: Мисията възможна!

Писна ни по време на парти да прекарваме една трета от времето в тоалетната, за да проверяваме дали червилото не се е размазало, дали ружът си е още на мястото, дали веждите не са… различни една от друга.

Пропусни нанасянето на фон дьо тен

Това ще ти реши много проблеми, особено през летните месеци, когато изпотяването ни следва навсякъде за наше нещастие. Започни с нанасяне на основа, която да изравни текстурата на кожата ти. След това директно нанеси коректора, където имаш нужда от него. Продължи с фиксираща и матираща пудра и си готова!

Дръж веждите на мястото им

Един малък трик много ще ти помогне в борбата с немирните косъмчета. Впръскай малко количество лак за коса върху четчицата, с която сресваш веждите си и леко прокарай четката по дължината им. Така лакът за коса ще укроти косъмчетата, които стърчат и развалят цялостната визия на макиажа ти.

Гримът около очите ти трябва да е водоустойчив


Дано тази информация не те изненадва, защото това би означавало, че досега си била напълно загубена по отношение на издръжливостта на парти макиажа. Всички продукти трябва да са водоустойчиви! Като се започне от спиралата, през молива за очи, очната линия и се стигне до сенките – набави си гримове с водоустойчиви формули.

„Накъдри“ миглите си

Ако ти се случва спиралата за извиване на мигли да не работи особено добре за теб, то използвай уредчето, което ти помага в постигане на желаната извивка, но с малка хитрина. Загрей уреда за извиване леко със сешоара си, така ще се получи ефект на „накъдряне“ на миглите, който ще остане доста дълго върху тях.

Използвай две тексури на скулите си

По отношение на ружа сме разбрали едно – ако използваш последователно кремообразен руж и след това го „запечатиш“ отгоре със стандартен руж, то това ще ти осигури скули, които да структурират лицето ти по правилен начин през цялата парти вечер.

Подготви устните си

Устните ни също имат нужда от особени грижи, за да се „представят“ по възможно най-добрия начин. Ексфолирай ги, за да се отървеш от мъртвата кожа по тях. Как ли? Предлагаме ти лесна рецеппта за домашен скраб за устни – смеси захар с малко количество кокосово масло и потъркай част от сместа в устните си. Ще се очароваш от резултата. След това се увери, че червилото, което ще използваш е с формула за издръжливост.

Повече за: В цветовете на музикалните фестивали

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oreal Paris Miss Baby Roll Waterproof

  • L’oreal Paris Infallible Mattifying Base

    Поръчайте веднага
  • L'Oréal Paris Infallible Blush Paint Palette 01 Pink

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , спирала , фон дьо тен , устни

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Как да се гримираш докато пътуваш

Ще видиш, че с малко усилия, концентрация и сръчност не е невъзможно да се гримираш в движение! Ето кои продукти препоръчваме ние за това начинание...