Избор на четка за фон дьо тен

Съществуват стотици видове четки за нанасяне на грим, и на пазара можете да намерите голям избор от различни марки и модели. Това значително затруднява избора на подходящ аксесоар, и леко объркани от богатия избор, вие може би не винаги купувате правилната.

Не нанасяйте с пръсти

 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on


Дали поради недостатъчна осведоменост или липса на видео уроци публикувани от професионални гримьори, много жени смятат за нормално нанасянето на фон дьо тен с пръсти. Нанасянето на фон дьо тен с пръсти е основна грешка която правим, и ако и вие имате този навик сега е време да прекратите. Има няколко причини за това. Когато нанасяте фон дьо тена с пръсти, рискувате да не прикриете добре порите и направите резки граници, изглеждащи грубо и нелепо.

Благодарение на гъстия и плътен косъм, четката за фон дьо тен осигурява безпроблемно и равномерно нанасяне на продукта. За другото - хигиенично предимство на четката, смятаме че вече е излишно да говорим.

Структура на четката

 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on


При избора на подходяща четка за фон дьо тен, важно е четката да бъде качествена, с гъст косъм който осигурява лесно и съвършено разнасяне на фон дьо тена. Освен това, задължително е четката да е с твърд косъм, за да предотвратите начупване и огъване на косъмчетата.

Естествени материали


Предимството на четките от естествен косъм е в дълготрайността. Четките изработени от естествен косъм се поддържат по-лесно, запазват формата си за по-дълго време и осигуряват точно, чисто и равномерно нанасяне на фон дьо тена.

Повече за: Как да изберем правилния фон дьо тен

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline New York Fit Me

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , фон дьо тен

2/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

База за грим за очи – какво е и как се използва?

Това направо разваля настроението ти и е силен удар на самочувствието, нали? Можеш да предотвратиш това, ако в грим рутината ти включиш един продукт –...