Изберете най-добрата спирала за вашите мигли

Какво ще отговорите ако ви попитам как се казва най-добрата ви приятелка? Елица? Анелия? Деси? Или просто – спирала за мигли? Не се срамувайте от отговора си, всички вече знаем че спиралата е най-добрата приятелка на всяка жена. Дори и да не сте любителка на гримирането, в козметичната ви чантичка със сигурност има поне една спирала, защото тя ви помага да придадете нотка загадъчност към погледа по всяко време.

Може да стои супер на приятелката ви, но не и на вас

Въпреки че пазарът е залят с различни марки, цветове и видове спирали, много жени се затрудняват при избора на подходящ продукт за миглите си. Чудят се каква спирала да вземат – за обем, за плътност, водустойчива, цветна...А пък четките! Конусовидна, права, силиконова...Всичко това допълнително затруднява всяка от нас. На едно място събрахме няколко факти за спиралата, които да улеснят избора ви на подходящ за вас продукт.

За подчертаете красотата на очите си, задължително трябва да намерите спирала която отговаря на вашите нужди. Имайте предвид състоянието, дължината и плътността на миглите си и не забравяйте че една спирала може да стои перфектно на приятелката ви, но на вас изобщо да не ви отива. Да започнем от начало:

Каква спирала ви е нужна?

Водоустойчива – с водоустойчивите спирали можете да плувате, да спортувате, да плачете без да се страхувате че ще се размаже под очите ви. Това е достатъчна причина да използвате спирали от този вид.

Спирала за обем – Спиралите за обем имат дебела четка с гъсти и дълги валкна, които подчертават всяка мигла отделно. Те са перфектен избор за момичетата с дълги но редки мигли.

Спирала за удължаване на мигли – ако миглите ви са къси но плътни, спиралата за удължаване е вашето решение. Тези спирали удължават миглите визуално и придават загадъчност на погледа.

Извиващи миглите спирали – Четката им с полукръгла форма и правилно приложена, тази спирала може да сътвори истински чудеса за вашите мигли, придавайки им красиво извита форма

Четката играе важна роля


Различните форми и материали на изработка играят много важна роля в ефекта който спиралата постига.

Skinny четка – подходяща за малки косъмчета, особено на долните мигли.

Четка „пясъчен часовник“ – придава драматичност на миглите и оптически отваря окото.

Остра четка – изключително прецизна, разделя и удължава миглите

Спираловидна четка – подходяща за използване върху къси мигли

Четка с овален връх – С връх, наподобяващ топче, добавя обем към миглите в ъглите на очите

Изкривена четка – помага за повдигане и извиване на миглите

Дебела, гъста четка – идеална, ако искате да придадете обем на миглите си

Четка от естествен косъм – изключително подходяща за момичета с малки очи, тъй като придава същевремено обем и плътност на миглтие

Гумена четка – помага за равномерно нанасяне на спиралата, придава дълбочина на погледа.

Няколко хитринки за мигли за каквито си мечтаеш

Извивайте миглите след нанасяне на сенки. Не дръжте извивачката затворена повече от 30 секунди

Срокът на годност на спиралата е 6 месеца от отваряне на тубичката. Но, ако осетите че миризът и консистенцията и се променят, изхвърлете я незабавно.

Трите грешки, които най-често повтаряме

1. Вкарвате и изкарвате четката в тубичката. По този начин вкарвате въздух във флакона, което води до изсушаване на продукта

2. Не нанасяте туша от двете страни. За дебели и плътно изглеждащи мигли, винаги нанасяйте продукта от двете им страни.

3. Използвате стара, изсъхнала спирала. Не само че старата спирала образува бучки върху миглите, но с нея рискувате здравето на очите си.

Копринени мигли VS. спирала

Убедени сме че спиралата никога няма да излезе от мода. Макар че ежедневно се появяват различни средства за изградждане и удължаване на миглите, спиралата остава най-добрия помощник на всяка жена. Копринените мигли определено са една от хитовите тенденции в грима, но кажете честно – те са любов за кратко, докато спиралата е любов за цял живот.

Повече за: Дръзки мигли за поразителен поглед

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline New York Total Temptation

    Поръчайте веднага

Свързани теми: спирала , очи

2/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Поглези се: СПА процедура вкъщи

Тъй като всички ние ненадейно се озовахме вкъщи, изведнъж имаме много свободно време...