Искаш оформени и попълнени мигли без много усилия? Това са моливите, в които ще се влюбиш.

Iskaš oformeni i popǎlneni migli bez mnogo usilija? Tova sa molivite, v koito šte se vljubiš.

Повече от всякога фокусът на грима е върху веждите и очите! Невзрачнии, диви, разрошени, ламинирани, по-пълни или по-тънки, веждите са must have и цялото внимание винаги е насочено към тях. Сигурно се чудиш как да ги стилизираш лесно, бързо и самостоятелно. Вероятно вече имаш една от спиралите на Maybelline New York и си имаш фаворити, но сега е време да откриеш и любимия си молив за вежди. Пробвала ли си някой от моливите за вежди Maybelline New York? Разкриваме ти как лесно и бързо да се сдобиеш с ефектни вежди с два напълно различни продукта, които пасват на формата на лицето и грима ти.

Maybelline New York Express Brow Ultra Slim- ако веждите ти се нуждаят от прецизно оформяне и попълване

Iskaš oformeni i popǎlneni migli bez mnogo usilija? Tova sa molivite, v koito šte se vljubiš.

Навлязохме в ерата на естествените и красиво оформени вежди. Моливът за вежди определено е идеалният продукт за постигане на желания резултат по най-бързия начин.

Maybelline New York Express Brow Ultra Slim е молив за вежди, който ще ти помогне прецизно да изрисуваш и попълните веждите си. Ултратънкият молив на Maybelline New York е с дебелина 1,5 мм. Без досадно заостряне, за рисуване на косъм по косъм и постигане на естествен вид. Express Brow Ultra Slim е молив, който не се чупи. Слива се лесно с всеки цвят на веждите и се предлага в 3 трайни естествени нюанса. Най-хубавото е, че от другата страна има гребенче, с което лесно можеш да блендираш веждите си и да постигнеш natural brow look.

Iskaš oformeni i popǎlneni migli bez mnogo usilija? Tova sa molivite, v koito šte se vljubiš.

1.СТЪПКА: Първо изрисувай, а след това попълни веждите си. Можеш прецизно да изрисуваш веждите косъм по косъм със самия връх на молива.

2.СТЪПКА: Среши попълнените вежди с гребенчето на обратната страна на молива.

 

Maybelline New York Express Brow Satin Duo-молив за гъсти и попълнени вежди

 

Този молив за вежди 2 в 1 наистина върши работата, бързо и лесно. От едната страна на продукта Express Brow Satin Duo има прецизен връх на молив, който ти помага да оформиш веждите по желание. От другата страна има гъбичка за регулиране на интензивността на цвета по твой вкус. А ето как се ползва:

1. СТЪПКА: Оформи веждите си с молива, чрез къси и леки движения. Цветът е интензивен, затова няма нужда да натискаш силно с върха на молива.

2. СТЪПКА: Попълни веждите с гъбичката в другия край на молива, но се старай да следваш природната линия на веждите.

 

За да завършиш грим визията на очите и да ги подчертаеш допълнително, се нуждаеш от добра спирала. Популярната спирала от Maybelline New York Sky High (продадена в 10 милиона копия по света) вече се предлага във вариант с интензивни черни пигменти. Новата спирала Sky High Cosmic Black за космически мощни мигли и ефект на безкрайна дължина. С тази спирала лесно ще постигнеш обем. Тя има четка, която лесно ще достигне до всички ъгълчета на миглите ти. Просто и бързо! Формулата на тази спирала съдържа екстракт от бамбук и фибри и ще направи миглите невероятно дълги за нула време. Спиралата е подходяща дори за тези, които носят контактни лещи. Страхотен избор за завършване на грима ти и да бъдеш човекът, който определя тенденциите тази есен, поне по отношение на грима на очите.

Сама си се убедила, че не е невъзможно да постигнеш естествени, спретнати и красиви вежди. Всички се нуждаем от молив, който смекчава „болката“ от оформянето и попълването на веждите.

Maybelline New York е тук, за да ти спести време със своите брилянтни моливи за вежди.

Ако все още не ни вярваш, че рисуването и оформянето на вежди може да бъде лесно и бързо, време е да отидете до най-близката аптека и да се уверите сами.

Прочети още: Крем за зоната около очите: кой да изберем и кога?

 

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline New York Brow Ultra Slim 01 Blonde

    Поръчайте веднага
  • Maybelline New York Express Brow Satin Duo Dark Brown 04

    Поръчайте веднага
  • Maybelline New York Lash Sensational Sky High Cosmic Black

    Поръчайте веднага

Свързани теми: естествен грим, тенденции за зима, зимен грим, лице, Maybelline New York

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Минерална пудра: Всичко, което трябва да знаеш!

Много преди основите, фон дьо тените, цветните кремове и праймерите да се появят, минералната пудра доминираше в света на красотата...