Instagram досиета (part two)

Те са уникалните момичета на козметичния гигант Maybelline, който отдавна не е просто марка козметика, а философия за милиони момичета и жени по света. И както се предполага брандът асоциира себе си е най-красивите в света на модата. Моделите, които украсяват рекламните кампании на Maybelline се отличават от повечето дългокраки жени по котешката пътека, защото всяка една от тях има индивидуалност, с която ни провокира и омайва.

 

Ready for the weekend like #MaybellineGirls @maybelline

A photo posted by Emily DiDonato (@emilydidonato) on

 

Точно многоцветните характери на момичетата на Maybelline ни вдъхновиха за следващите редове, на които, чрез Instagram, ти разказваме  за техните неповторими делници и празници.

Четете повече на: GET HER LOOK… Джоан Смолс


Джиджи Хадид


Ясно е, че Джиджи ще е сред най-работещите модели повреме на седмицата на модата, която тече с пълна пара в този момент. Момичето на Maybelline сподели този кадър от бекстейджа на шоуто на Томи Хилфигер и очарова всички ни с близостта си с дизайнера.

Четете повече на: Джиджи Хадид: успехът на новия вид супермодел


Джордън Дън

 

✨The Team came thru with the 70's Realness ✨ @lacyredway @patrickta @erinwalshnyc @nailsbymarysoul @maybelline

A photo posted by Jourdan Dunn (@jourdandunn) on


Английската перла Джордан Дън бе сред почетните гости на рожденния ден на Бионсе. За него красавицата се подготви с помощта на Maybelline и резултатът е на лице – невероятно красива! Обожаваме сексапила, който излъчва шоколадовата красавица във всеки един момент.

Четете повече на: Преобрази се с нас! (1-ва част)


Хариет Пол

 

🌅

A photo posted by Herieth Paul (@heriethpaul) on


Занзибар е екзотичната дестинация, която избра за свота почивка от натоварения график екзотичният модел на Maybelline – Хариет Пол. Прелестната тъмнокожа дива на модния подиум е доказателство, че късата коса може да е ужасно секси стига да я носи жена с ярка индивидуалност. Разбираме защо козметичният гигант е избрал Хариет за един от своите диаманти…

Четете повече на: Кой street style ти харесва повече: Кара Делевин срещу Джиджи Хадид

5/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте