Instagram досиета (part one)

 

Ready for the weekend like #MaybellineGirls @maybelline

A photo posted by Emily DiDonato (@emilydidonato) on


Те са уникалните момичета на козметичния гигант Maybelline, който отдавна не е просто марка козметика, а философия за милиони момичета и жени по света. И както се предполага брандът асоциира себе си е най-красивите в света на модата. Моделите, които украсяват рекламните кампании на Maybelline се отличават от повечето дългокраки жени по котешката пътека, защото всяка една от тях има индивидуалност, с която ни провокира и омайва. Точно многоцветните характери на момичетата на Maybelline ни вдъхновиха за следващите редове, на които, чрез Instagram, ти разказваме  за техните неповторими делници и празници. 

Прочети повече: GET HER LOOK… Джоан Смолс


Емили Дидонато

 

On my way to watch the @tommyhilfiger show! Makeup by @misha212 hair by @lindashalabihair ❤️

A photo posted by Emily DiDonato (@emilydidonato) on


Небрежно елегантна, Емили Дидонато сподели този кадър преди да се настани на отреденото й място около подиума за ревюто на Томи Хилфигер. Наблюдавайки стила на прекрасната брюнетка, смело можем да кажем, че дизайнерът вероятно е сред любимите й избори, както за ежедневието, така й за специалните поводи. 


Евгения Катава

 

Special story @chanelofficial for Vogue Taiwan. Style @sarahcazeneuvestylist 📸 @anlestudio @women_paris

A photo posted by Evgeniya (@zhenyakatava) on


Прелестната Женя, както я наричат всички във фешън средите, минава по котешката пътека по време на ревюто на любимата марка на знаменитостите - CUSHNIE ET OCHS. С шоуто на лейбъла, момичето на Maybelline прави тазгодишния си дебют по време на седмицата на модата в Голямата ябълка.


Крис също не остава далеч от Седмицата на модата в Ню Йорк. Тя не пропуска не само работните ангажименти на подиума, но и партита след тях. Там тя може да покаже истинската си същност – усмихнато и непретенциозно момиче. Истински удар в десетката за Maybelline.


Адриана Лима

 

Hellooooo💋

A photo posted by Adriana Lima (@adrianalima) on


Ужасно красива и опасно провокативна – това е Адриана Лима. Бразилската звезда не спира да ни напомня, че във вените й тече адси гореща кръв, а социалните мрежи са само инструмент в ръцете й, който ни омайва и кара да се влюбим в нея още повече.

Прочети повече: Instagram досиета (part one)

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте