Индивидуални уроци

Бунтарката на бълраската поп музика. Така бива наричана Жана Бергендорф непрестанно. Ние от своя страна бихме я нарекли – най-страхотната, многоцветна, многолика и инспирираща изпълнителка на родната сцена. Още от участието си в X Factor, тя доказа, че е липсващият елемент от пъзела на шоубизнеса в България. Не само с талант, но и с богат вътрешен свят, Жана Бергендорф бързо се превърна в наша любимка, която следим с голям интерес днес от малкия екран и предаването VIP Brother.

 

❤️❤️❤️

A photo posted by Zhana Bergendorff (@zhanabergendorff) on


Като заговорихме за силни оръжия, не можем да подминем и обезоръжаващия грим на изпълнителката, който винаги е толкова идеален и толкова уникален – колкото и самата тя. Много пъти сме се вдъхновявали за макиаж визиите си от нейни клипове и участия, особено в моментите, когато сме искали да покажем ярката си индивидуалност без да се страхуваме от погледите около нас.

 

😘❤️☺️

A photo posted by Zhana Bergendorff (@zhanabergendorff) on

 

От грима на Жана научихме няколко много важни неща, които смятаме, че ще успееш да приложиш в ежедневието си.

Повече на:  Гримът на Кара и Попи Делевин

Правило 1: Червилото е червило, за да се вижда

Да, рядко можем да видим изпълнителката с телесни нюанси върху устните си. При нея червилото е акцент, който приковава към огромната й усмивка. Много мъже биха казали, че силното червило ги притеснява, но това не ни се вижда никакъв проблем, защото точно като Жана, вярваме, че всяка жена е изключително силна и сама.
 

Правило 2: Очи, като острие

Очите на певицата са като два диаманта – толкова силно въздействащи върху нас. Те почти винаги са подчертани. Безспорно Жана знае как да използва очната линия и учейки се от нея бихме казали да не се страхуваш от по-категорични черти. Бунтарката в теб има нужда да бъде показана, а това не се случва с очна линия тип Грейс Кели


Правило 3: Гримът, като главно действащо лице

Важно е да съчетаваме аутфита си с макиажа върху лицето ни. Тази закономерност важи с пълна сила при Бердендорф, но забелязваме, че понякога Жана поставя грима е в главната роля. Какво имаме предвид ли? Много е просто… Изрази себе си чрез продуктите в твоя бюти несесер и бъди сигурна, че и най-семплата дреха ще заблести, а визията ти ще бъде забелязана от всички. Жана, благодарим ти за вдъхновението!

Повече на:  Най-доброто от Парижката седмица на модата

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте