Игра на цветове

Зимата и ниските температури, които неизменно вървят ръка за ръка с нея, са едни от причините ръцете ни да не изглеждат така, както би ни се искало. Студът изсушава кожата на ръцете ни и колкото и да ги крием в топли ръкавици няма как да избягаме от тази неприятна ситуация. С изсушаването на кожата на ръцете и кожичките около нокътната ни плочка изсъхва, а трудното справяне с този проблем може да е причина за не толкова добро настроение. Хубавата новина е, че тази зима е много по-цветна що се отнася до ръцете ти. Лаковете се забелязват и носят настроение, което да те съпътства в студените дни, които вече са към края си.

Лилаво и розово настроение


Прекрасните цветове, които свързваме с розите и виолетките, този сезон се пренесоха от устните към ноктите. Макиаж създателите използват лилавото и розовото, за да създадат актуален тренд при маникюра. Ако обичаш да се грижиш за ноктите си в домашни условия, задължително си набави лак в лилаво или цикламено розово. Тези цветове са особено подходящ акцент за всички момичета и жени, които си падат по минимализма в облеклото и често залагат на едноцветни тоалети.

Нетипичните цветове

Червеното е класически цвят, който никога няма да излезе от мода нито по отношение на червилата, нито по отношение на лаковете. Този сезон обаче модерното червено е с цвят на сочна ябълка. Бялото, което помним като тенденция в ноктите от началото на 2000 година отново се завръща, а за супер неочакван акцент – зеленото също попада в светлините на прожекторите.


Каква по-страхотна цветова комбинация за всички представителки на нежния пол, които умеят да украсяват ноктите си с малки, но прелестни елементи създадени от самите тях. Нашият съвет е – набави си добра основа за твоя цветен лак, за да си сигурна, че ще остане максимално дълго на ноктите ти, а те ще бъдат защитени от външните влияния, които им вредят.

Повече за: 3 стъпки до перфектно лакирани нокти

Свързани теми: маникюр , тенденция, тенденция, лак за нокти

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Представяме ти любимия ни аромат!

Дългоочакваният аромат, Idôle на Lancôme, най-накрая е тук, а ние имахме възможността да го пробваме...