Идеи за бърз и красив грим

 

Случвало ли ти се е някога, след изтощителен ден да се прибереш вкъщи, обличаш любимата си пижама и си готова за сън, когато приятелите ти звънят и те канят на концерт на любимата ти група. Как може да се пропусне такова нещо, нали? Не разполагаш с много време, а искаш да изглеждаш страхотно? Последвай съветите ни, които определено ще ти помогнат и ще ти спестят време.

1. Котешко око

Нанеси очна линия като започнеш от вътрешната част на клепача. С плавни движения издължи линията до края на клепача. Използвай коректор за да заличиш грешките! Нанеси два пласта спирала върху миглите. Накрая, избери цвета на червилото според настроението си!

2. Тропически грим

Нанеси сенки за очи в телесен цвят връху келапачите, а във външните ъгли нанеси малко количество сенки с блясък. Това ще отвори визуално очите ти и ще им придаде изразителност.

3. Опушени очи


С помощта на кафяв молив за очи очертай тънка линия в основата на миглите по долния клепач. Нанеси малко количество сенки в кафяв цвят връхи горния клепач. Подчертай веждите си с качествен молив, като се стараеш да съобразиш цвета му с естествения цвят на веждите. Нанеси малко количество бели сенки в основата на долния клепач. Това ще направи очите ти да изглеждат бистри и ще отвори погледа ти значително. Нанеси един слой спирала, а като финален щрих използвай червило в телесен цвят за разкрасяване на устните си.

Допълнителни съвети:

#1

За да си сигурна че гримът ще остане на мястото си за по-дълго време, не подминавай нанасянето на  качествена основа за грим.

#2

Спазвай правилото – при подчертан грим на очите, червилото трябва е в неутрални тонове и обратно – когато акцента е върху устните, очите се гримират по-дискретно.  

Повече за: Страхотна визия само за 10 минути

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oreal Color Riche Matte Addiction Blush In A Rush

    Поръчайте веднага
  • L'Oréal Paris Miss Baby Roll Black

  • L'Oreal Paris Super Liner Superstar

    Поръчайте веднага
  • La Palette Nude L'Oreal Paris

Свързани теми: грим , спирала , сенки за очи , котешко око

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Как да направиш Лисичи поглед за 3 минути

Ако водиш активен живот и ако всичките ти ежедневни задължения, за които трябва да изглеждат перфектно във всеки един момент ...