Холограмните устни - новата тенденция

Устни, обагрени в ярки цветове, неонови устни, матови, блестящи, омбре...Всчики тези тенденции се редуват с умопомрачителна скорост и  почти за всяка от тях можем да кажем – дежавю!

Новата тенденция, разпространяваща се бързо в интернет пространстовото и която направо взриви потребителите в Инстаграм са тнр холограмните устни. 

Събудете художника в себе си


Факт е че,  холограмните устни подлудяха всички жени по света. От друга страна, макар че измина много време от появата им, много жени все още нямат смелост да пробват холограмните устни. За да се впуснете в приключението на холограмните устни ви трябва не само смелост но и подходящ повод. Купон, неофициална среща на екипа или коктейл са напълно достатъчни поводи да разглезите устните си с впечатляващ блсяък и да изпъкнете в тълпата. Бъдете сигурни че никой, абсолютно никой няма да може да свали очите от вас, защото революционната формула на холограмните гланцове превръща обикновените устни в шедьоври.

Забравете правилата и сътворете магия

Впечатляващият триизмерен ефект върху устните се постига с преливане на  нюанси и игриво пречупване на светлината, както и силата на въображението тъй като правилото на тази тендеция е да няма правила! Отдайте се на въображението си и отприщете творческата си енергия и позволете вашия труд да бъде възнаграден – с въздишки! Само едно докосване на четката е достатъчно да изпитате една нова реалност а впечатляващите холограмни устни ще се превърнат в сън, от който не искате да се събудите.

Добре дошли в невероятния свят на изкуството


Първата стъпка е нанасяне на обикновено червило, което този път играе ролята на основа. Ако се чувствате достатъчно смела заложете на няколко различни нюанса, което ви гарантира максимално ефектно излъчване. След като поставите червилото, леко целунете хартиена салфетка за да премахнете излишното количество продукт от устните си. На следващата стъпка използвайте молив и очертайте контура на устните. Препоръчваме ви да заложите на молив в телесен цвят, придаващ визуален обем на устните. Моливът същевременно предпазва червилото от разтичане и задържа червилото на място за по-дълго време.

Накрая, нанесете холограмен гланц като започнете от средата на устните към краищата. Изборът на цветове е наистина голям – от светлорозово до тъмносиньо. Нанаесете гланца с потупване на пръстите си и изразете себе си и подчертайте индивидуалността си. В случай че нямте подръка гланц, спокойно, течният хайлайтър ще ви помогне при създаването на впечатляващ 3Д ефект върху устните. Течните хайлайтъри подхранват устните и същевременно им придават естествено сияние.

Важно е да не забравяте че ефектът на холограмните гланцове не се задържа дълго върху устните. Препоръчваме ви винаги да носите гланц със себе си, за да може да се наслаждавате на холограмни устни по всяко време.

Повече за: Блестящи и неустоими устни

Свързани теми: грим , червило, устни, хайлайтър

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Усети блясъка от модните подиуми с колекцията гримове L’Oréal Paris x Elie Saab

Всички, които следят световната модна и бюти сцена, са впечатлени от новата колекция гримове от L’Oréal Paris, създадена в сътрудничество с един от на...