Хидратиращ крем - Важна стъпка в грижата за всеки тип кожа

В опитите си да създадат безупречна грим визия, представителките на нежния пол се съсредоточават върху избора на подходящи гримове. Но, често се случва гримът да се размазва след няколко часа и цялостната визия се разваля.

Причината за това е, че често забравят за предварителната грижа за кожата. Ако се питате какво общо имат грим и бюти рутината, ние ще ви подскажем. Отговорът е в хидратиращия крем, а в следващите редове ще разберете защо.

Защо хидратиращия крем е важен за всеки тип кожа?


Основното, което да запомните е, че този крем е еднакво важна част от грижата за мазна и суха кожа. Докато сухата кожа се нуждае от продукт, осигуряващ и достатъчно количество вода и възвръщащ блясъка и, мазната кожа има нужда от хидратиращ продукт на водна основа. За чувствителната кожа е важно да изберете продукт без ароматизирани добавки, които допълнително дразнят кожата.

Затова, при избора на подходящ хидратиращ крем обърнете внимание на етикетата и съобразете избора си с типа кожа и нуждите и. Препоръчваме ви su L'Oréal Paris Hydra Expert кремовете за суха и чувствителна кожа и за нормална към смесена кожа.

Правилното хидратиране на кожата влияе на грима и крайния резултат


След като се избрали подходящ хидратиращ крем, не бива да забравяте за правилното му нанасяне. Важно е кремът да се нанася на добре почистено лице, и след нанасянето му да го оставите да престои, за да може да попие добре в кожата. Така кожата ще е подготвена за следващата стъпка – гримирането.

Знаем, че нямате достатъчно време и търпение, но също така знаем, че искате лицето ви винаги да изглежда добре поддържано. Не прпосукайте тази важна стъпка, и със сигурност ще сте доволни от резултатите.

Повече за: 5-те продукта, които не трябва да спрем да използваме

За този външен вид препоръчваме

 • L’Oréal Paris Pure Clay Illuminating Wash Gel

  Поръчайте веднага
 • L’Oréal Paris Pure Clay Exfoliating Wash Gel

  Поръчайте веднага
 • L’Oréal Paris Pure Clay Purifying Wash Gel

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Hydra Expert Normal and Mixed Skin

  Поръчайте веднага
 • L'Oreal Paris Hydra Expert Dry and Sensitive Skin

  Поръчайте веднага

Свързани теми: грижа, лице, Pure Clay

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

5 отлични праймера за лице със SPF!

Освен че прави грима много по-дълготраен, праймерът може да те предпази и от негативното въздействие на слънчевите лъчи...